De dochter van acteur Jackie Chan, Etta Ng, beweert dakloos te zijn en met haar vriendin onder een brug te wonen. In een video vertelt de 19-jarige Etta Ng dat haar situatie te wijten is aan haar homofobe ouders en dat ze bang is dat ze wordt gescheiden van haar Canadese vriendin Andi Autumn. Jackie Chan heeft nog niet gereageerd op de noodkreet van zijn dochter, meldt Fox News.

Dakloos

"Hoi, ik ben Jackie Chans dochter en dit is is mijn vriendin Andi", zegt Etta. "We zijn al een maand dakloos door homofobe ouders We slapen onder een brug en dat soort dingen." Het verliefde koppel zegt gedwongen te zijn op straat te leven. Ze durven niet aan te kloppen bij overheidsgerelateerde hulpinstanties uit angst dat ze uit elkaar worden gehaald.

Videoboodschap

"Ik heb al mijn vrienden om hulp gevraagd", zegt Autumn in de video. "Iedereen adviseert ons naar een opvangtehuis te gaan, waarvan ze weten dat we uit elkaar zullen worden gehaald." Ng zegt het niet te begrijpen. "Twee mensen houden van elkaar en proberen om bij elkaar te blijven. Ik begrijp het niet, ik hou van haar." Met de videoboodschap hopen de twee, die momenteel bij een vriend van Andi logeren, hulp te krijgen. De video is intussen ruim 70.000 keer bekeken. Etta's moeder is voormalig Miss Asia, Elaine Ng Yi-Lei. Ze had eind jaren negentig een korte affaire met Jackie Chan.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld & tekst: ANP

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders