Emma Deckers, de dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek, heeft haar goede looks overduidelijk niet van een vreemde. De krullenbol lijkt als twee druppels water op haar beeldschone moeder. 

Lees ook: Daphne Deckers laat met deze foto zien dat ze nog altijd in topvorm is 

Tatoeage

Daphne heeft een sterke band met haar dochter. De twee hebben afgelopen december de liefde voor elkaar laten vereeuwigen op hun lichaam. Daphne en Emma hebben samen een mini-olifantje met een hartje als hoofdje laten tatoeëren. 

Los Angeles 

Op dit moment woont de 18-jarige Emma in Los Angeles. Ze heeft haar leven in Nederland verruild voor haar droom in Hollywood: 'Theater en Acteren' studeren. Een grote stap, want Emma woonde niet eerder op zichzelf. Daphne zocht haar de afgelopen week op in Los Angeles en daar maakten ze leuke kiekjes. Inmiddels is de BN'er weer naar Nederland vertrokken, maar gelukkig hebben we de foto's nog! 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders