Emma Deckers, de dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek, heeft haar goede looks overduidelijk niet van een vreemde. De krullenbol lijkt als twee druppels water op haar beeldschone moeder. 

Lees ook: Daphne Deckers laat met deze foto zien dat ze nog altijd in topvorm is 

Tatoeage

Daphne heeft een sterke band met haar dochter. De twee hebben afgelopen december de liefde voor elkaar laten vereeuwigen op hun lichaam. Daphne en Emma hebben samen een mini-olifantje met een hartje als hoofdje laten tatoeëren. 

Los Angeles 

Op dit moment woont de 18-jarige Emma in Los Angeles. Ze heeft haar leven in Nederland verruild voor haar droom in Hollywood: 'Theater en Acteren' studeren. Een grote stap, want Emma woonde niet eerder op zichzelf. Daphne zocht haar de afgelopen week op in Los Angeles en daar maakten ze leuke kiekjes. Inmiddels is de BN'er weer naar Nederland vertrokken, maar gelukkig hebben we de foto's nog! 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders