Het leek een dolblije hereniging te zijn tussen Andy van der Meijde en zijn twee dochters, die elkaar al zeven jaar niet hadden gezien. Maar dochter Isabella onthult dat het juist helemaal niet goed gaat na de ontmoeting met haar vader.  

More content below the advertising

Lees ook: Dochter Andy van der Meijde haalt keihard naar hem uit

Teleurgesteld

Isabella van der Meijde zette gisteren een brief online waarin ze uithaalt naar haar vader. Ze schrijft dat hij er nooit voor haar en haar zusje is geweest. De tiener, die in Italië woont, had goede hoop sinds de ontmoeting in haar woonplaats, maar ze werd naar eigen zeggen weer teleurgesteld. Na de ontmoeting vergat Andy om zijn dochter te feliciteren met haar verjaardag. 

Gedeprimeerd

"Ik heb de brief online gezet omdat ik me rot voelde. Ik heb er echt last van," zegt Isabella in een Skype-gesprek met RTL Boulevard. "Sinds de ontmoeting met hem hier in Italië gaat het niet goed met me. Ik voelde me bijna gedeprimeerd. Ik wilde niet mijn kamer uitkomen. Ik was echt verdrietig."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders