Het leek een dolblije hereniging te zijn tussen Andy van der Meijde en zijn twee dochters, die elkaar al zeven jaar niet hadden gezien. Maar dochter Isabella onthult dat het juist helemaal niet goed gaat na de ontmoeting met haar vader.  

Lees ook: Dochter Andy van der Meijde haalt keihard naar hem uit

Teleurgesteld

Isabella van der Meijde zette gisteren een brief online waarin ze uithaalt naar haar vader. Ze schrijft dat hij er nooit voor haar en haar zusje is geweest. De tiener, die in Italië woont, had goede hoop sinds de ontmoeting in haar woonplaats, maar ze werd naar eigen zeggen weer teleurgesteld. Na de ontmoeting vergat Andy om zijn dochter te feliciteren met haar verjaardag. 

Gedeprimeerd

"Ik heb de brief online gezet omdat ik me rot voelde. Ik heb er echt last van," zegt Isabella in een Skype-gesprek met RTL Boulevard. "Sinds de ontmoeting met hem hier in Italië gaat het niet goed met me. Ik voelde me bijna gedeprimeerd. Ik wilde niet mijn kamer uitkomen. Ik was echt verdrietig."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders