Do vervangt later deze maand Glennis Grace tijdens Beste Zangers Live in Rotterdam. Maandag werd bekend dat de zangeres niet meer mag optreden tijdens het evenement, omdat "Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek)". "Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up", aldus de organisatie.

De mededeling lijkt te slaan op het incident waarbij Grace half februari betrokken raakte. De zangeres werd toen aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in een supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verscheidene medewerkers hebben mishandeld.

Line-up

Tegen het ANP zegt Do dat ze al langer op de line-up stond en niet als vervanger dient. Dat wordt volgens de zangeres ten onrechte zo gepresenteerd. In de line-up van het evenement op de website is de zangeres echter niet te zien. Do vindt de situatie voor Glennis Grace vooral "verdrietig".

Beste Zangers

Do heeft twee seizoenen meegedaan aan Beste Zangers. In seizoen drie en acht zong ze onder meer de liedjes Laat Me en Hij Gelooft In Mij. Met dat laatste nummer scoorde ze een nummer 1-hit.

Article continues after the ad

Beste Zangers Live, een live-editie van het bekende muziekprogramma, wordt op 13 en 14 mei gehouden in Rotterdam Ahoy. Oud-deelnemers, onder wie Rolf Sanchez, Emma Heesters en Julia Zahra, maken deel uit van de line-up.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.