Zeven jaar geleden besloten Do en Marc Verschoor te gaan scheiden. Toch konden ze niet zonder elkaar. Twee jaar later was het weer hartstikke aan tussen het stel en de liefde werd zelfs bezegeld met twee kinderen. Viva sprak de zangeres over het turbulente verleden met haar vriend.

Lees ook: Dit is de echte naam van Gordon

Twee keer trouwen met dezelfde man of twee keer scheiden?
“Ik kies voor dat eerste, omdat ik niet denk dat Marc en ik ooit nog uit elkaar gaan. Al denk ik ook niet dat we nog een keer gaan trouwen. Voor ons gevoel zijn we nog steeds getrouwd en we hebben nu ook twee kinderen met elkaar, meer verbonden kunnen we niet zijn.”

Article continues after the ad

Kies je zo’n tweede keer bewuster voor de ander?
“Ja, je weet toch wat je aan elkaar hebt en waar je voor kiest. De eerste keer was het net zo bewust in de zin dat ik echt met hem samen wilde zijn, maar ik was pas 21 toen we iets kregen. Nu weet ik ook echt met wie ik samen wil zijn en wat dat inhoudt. Dat voelt heel goed, het heeft ons alleen maar sterker gemaakt. Ik zat laatst een special te kijken over mensen met een diamanten huwelijk, en op de vraag wat hun geheim was, zeiden ze: ‘Je kunt wel elke keer weglopen als je denkt: dit is het niet, maar met iemand anders ga je ook op dat punt komen.’ Zo is het. Als de liefde echt over is, moet je niet samenblijven, maar worstelingen, daar kom je meestal wel samen uit.”

Het hele interview met Do lees je in VIVA 27. Het nummer ligt van woensdag 5 t/m dinsdag 13 juli in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders