Al jarenlang beweert Norbert Kleijngeld dat voetbaltrainer Guus Hiddink zijn vader is. Norbert was zelfs zó zeker van zijn zaak dat hij op verzoek van Story besloot mee te werken aan een officiële DNA-test. De uitslag daarvan was voor de 53-jarige zelfbenoemde ‘bastaardzoon’ echter vernietigend: hij is NIET de zoon van Guus Hiddink!

Zonder medewerking van voetbaltrainer Guus Hiddink voert Norbert Kleijngeld al jarenlang een flinke strijd om aan te tonen dat Guus zijn vader is. In november bracht Norbert zelfs een boek uit waarin hij grossiert in aannames en verwekkingsscenario’s waarom Guus zijn biologische vader zou zijn. Daarnaast beschuldigt hij de trainer ervan zijn leven volledig te hebben geruïneerd en zelfs geestelijk door hem te zijn verkracht. Dit omdat Guus tot op de dag van vandaag weigert mee te werken aan een DNA-test en dus nog steeds niet feitelijk vaststaat of Norbert de zoon van Guus is – of niet. Wat dat betreft is de inmenging van Norberts halfzus Monique Hogendoorn voor Guus een geschenk uit de hemel. Monique vertelde eind vorig jaar in Story al niets te geloven van de woorden van Norbert. ‘Ik probeer hem al héél lang duidelijk te maken dat Guus Hiddink níét zijn vader is, maar dat mijn vader Joop (persoonsgegevens bekend bij Story) uit Nijmegen ook zíjn verwekker is,’ zei Monique. Na dat interview kwamen Norbert en Monique dichter tot elkaar en besloten ze, in het bijzijn van Story, onlangs in een Van der Valk-hotel in Brabant een DNA-test uit te laten voeren. 

Meer weten? Het volledige artikel staat in editie 6 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Peter Smulders

 

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders