Al jarenlang beweert Norbert Kleijngeld dat voetbaltrainer Guus Hiddink zijn vader is. Norbert was zelfs zó zeker van zijn zaak dat hij op verzoek van Story besloot mee te werken aan een officiële DNA-test. De uitslag daarvan was voor de 53-jarige zelfbenoemde ‘bastaardzoon’ echter vernietigend: hij is NIET de zoon van Guus Hiddink!

Zonder medewerking van voetbaltrainer Guus Hiddink voert Norbert Kleijngeld al jarenlang een flinke strijd om aan te tonen dat Guus zijn vader is. In november bracht Norbert zelfs een boek uit waarin hij grossiert in aannames en verwekkingsscenario’s waarom Guus zijn biologische vader zou zijn. Daarnaast beschuldigt hij de trainer ervan zijn leven volledig te hebben geruïneerd en zelfs geestelijk door hem te zijn verkracht. Dit omdat Guus tot op de dag van vandaag weigert mee te werken aan een DNA-test en dus nog steeds niet feitelijk vaststaat of Norbert de zoon van Guus is – of niet. Wat dat betreft is de inmenging van Norberts halfzus Monique Hogendoorn voor Guus een geschenk uit de hemel. Monique vertelde eind vorig jaar in Story al niets te geloven van de woorden van Norbert. ‘Ik probeer hem al héél lang duidelijk te maken dat Guus Hiddink níét zijn vader is, maar dat mijn vader Joop (persoonsgegevens bekend bij Story) uit Nijmegen ook zíjn verwekker is,’ zei Monique. Na dat interview kwamen Norbert en Monique dichter tot elkaar en besloten ze, in het bijzijn van Story, onlangs in een Van der Valk-hotel in Brabant een DNA-test uit te laten voeren. 

Meer weten? Het volledige artikel staat in editie 6 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Peter Smulders

 

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering acteur en theaterproducent Hans Cornelissen (61).

Waar ben je het meest bang voor?
‘Ik heb best veel mensen na een te lange lijdensweg zien sterven. Daarom ben ik voorstander van levensbeëindiging bij ernstig lijden. Bij dementie is en blijft dat helaas moeilijk. Daarom ben ik bang om geestelijk onvolwaardig en afhankelijk te worden.’

Welke dag uit je leven zou je graag over willen doen?
‘Gisteren. Als dat elke dag zou kunnen, gaat het niet zo snel. De tijd vliegt. Daarnaast zou ik eerder benoemen welke dag ik níét zou willen overdoen: de dag dat we hoorden dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Nee. Ik ben gezond, zit behoorlijk goed in elkaar. Ik heb weinig te klagen.’

Waar mogen ze jou ’s nachts voor wakker maken?
‘Keiharde regenbuien! Ik word er geregeld wakker van en dat vind ik heerlijk. Ik houd van regen. En voor een goede kroket sta ik ook wel op.’

Lees alle antwoorden van Hans in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders