Djarno Hofland zou ook het slachtoffer zijn geworden van de beruchte Rolex-bende. Hij was dinsdag anoniem te zien in een item van het programma van Opsporing Verzocht.

Djarno laat weten: 'In het belang van het politieonderzoek is mij op het hart gedrukt er niets over te zeggen.' Hij raakte bij de gewelddadige beroving zijn gouden Rolex die hij van zijn neef André Hazes kreeg en een geldbedrag kwijt. Op 3 september werd hij in Almere na een concert opgewacht door twee gewapende mannen op een scooter. 

Article continues after the ad

Verzetten

Hofland probeerde zich nog te verzetten, maar de mannen wisten met veel geweld hun buit afhandig te maken. Hierbij werd Djarno geslagen en tegen zijn hoofd geschopt. Ook werd hij bedreigd met een pistool, waarna hij niet meer tegen durfde te strubbelen. De daders sloegen hierna op de vlucht.

Erg bang

In Opsporing Verzocht liet hij weten erg bang te zijn. 'Ik vind het ook echt heel erg vervelend dat dit van mij gestolen is. Ik heb heel erg hard gewerkt voor dit geld. Het horloge vind ik nog het ergst. Deze heb ik gekregen van een naast familielid. Deze heeft hij mij gegeven voor mijn verjaardag en hij heeft hem speciaal laten graveren voor mij.' 

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.