Neefjes Djarno Hofland en André Hazes kunnen niet zonder elkaar. De twee trekken meerdere keren per week met elkaar op, omdat Djarno de taak als tourmanager voor André op zich neemt. Ondanks dat André na een familieruzie weer contact heeft met zijn moeder Rachel, heeft Djarno nog altijd niet met zijn 'lievelingstante' gesproken.

“Ik was haar oogappel en zij was mijn lievelingstante, dus het was altijd goed”, vertelt Djarno in een interview met weekblad Weekend. De familieruzie heeft diepe sporen achtergelaten op het gezin. “Het is zeker anders geworden, maar diep in mijn hart zal zij altijd mijn lievelingstante blijven. We hebben geen ruzie en nooit problemen met elkaar gehad.”

Article continues after the ad

Geen contact

Toch wil Djarno geen contact met zijn tante Rachel en nicht Roxeanne. “Ik spreek André’s moeder en zus niet meer. In het begin had ik daar moeite mee, maar inmiddels heeft het een plek gekregen. We gunnen elkaar alles, maar ieder volgt gewoon z’n eigen weg”, aldus de Rotterdammer. Djarno gaat niet uit van een verzoening. “Het contact is verwaterd in de periode dat André haar niet meer sprak. Zoiets gaat dan automatisch. Roxeanne mis ik ook niet. Ik was altijd beste vrienden met André en Rox en ik waren gewoon oké. Onze band was toen al anders, dus voor mij is het geen gemis. Natuurlijk vind ik het wel jammer dat ik haar helemaal niet meer zie, maar aan de andere kant: het is goed zo”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders