Tiësto is op 21 september in het huwelijk getreden met zijn vriendin, model Annika Backes. De 50-jarige top-dj heeft maandagavond een foto van het huwelijk op zijn Instagram-account geplaatst. Het blad Vogue maakte een reportage van de bruiloft.

Zij gaven elkaar het jawoord in het futuristisch ogende vijfsterren-resort Amangiri, midden in woestijn in Utah. Het tweetal kent elkaar vanaf februari 2015; zij ontmoetten elkaar in een restaurant in New York via wederzijdse vrienden. Tijs Verwest, zoals de echte naam van Tiësto luidt, vroeg de 28 jaar jongere Annika bijna twee jaar geleden ten huwelijk tijdens een Thanksgiving-vakantie op de Malediven.

Afgelegen locatie

De geliefden namen uitgebreid de tijd om de bruiloft exact te plannen zoals zij dat wilden, vertelt Annika aan Vogue. "We houden allebei heel erg van Las Vegas, dus we gingen eerst daar op zoek naar een locatie. Maar al snel besloten we dat we het liever op een afgelegen locatie wilden doen."

Glamorous

Volgens Annika houden de twee kersverse echtlieden "heel erg van de stilte het uitzicht midden in de woestijn. Het contrast tussen architectuur en de woestijn geeft je het gevoel alsof je in een James Bond-film rondloopt. Het is glamorous, romantisch en sexy, maar tegelijkertijd ook heel intiem." Er waren tachtig gasten aanwezig bij het jawoord.

Article continues after the ad

Designers

Tiësto droeg een zwart pak van Tom Ford; zijn bruid droeg twee jurken gedurende de dag, eentje van Oscar de la Renta en eentje van Berta.

Beeld: ANP | Tekst: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.