2018: het jaar waarin Harry en Meghan trouwden (én gezinsuitbreiding aankondigden), Samantha de Jong loodzware periodes doormaakte en er heel wat BN'er baby's geboren werden. We blikken terug op een showbizz-jaar met pieken en dalen door de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar op een rij te zetten. Wat waren de grootste verhalen?

10. Prins Harry vreest (nu al) voor scheiding

Sinds prins Harry en Meghan Markle openlijk een stel vormen, is er nog geen moment geweest dat de buitenwacht níét met belastende verklaringen kwam over de Amerikaanse actrice. Harry zou vrezen dat zijn huwelijk met Meghan hierdoor onder druk komt te staan...

Article continues after the ad

9. Amalia kan het heel goed vinden met deze prins

Als je 14 jaar bent en naar de middelbare school gaat, is het niet zo gek dat je ook een vriendje krijgt. Bekend werd zelfs dat Amalia een paar maanden verkering heeft gehad. Met wie precies wordt geheim gehouden. Toch is er ook nog een prins met wie ze het wel héél goed kan vinden...

8. 'Guus Meeuwis laat kinderwens Manon in vervulling gaan'

Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers maken geen geheim meer van hun liefde voor elkaar. De afgelopen anderhalf jaar verstopten ze zich voor de buitenwereld. Zelfs nadat Guus bij Manon introk, lieten ze zich samen niet zien. Maar nu zijn ze klaar voor de volgende stap in hun relatie, weten vrienden van het stel.

7. Ex-verslaafde Thomas Berge waarschuwt Barbie: ‘Neem afscheid van je vrienden!’

Drie tot vier maanden zal Samantha ‘Barbie’ de Jong in Schotland in therapie gaan om van haar drugsverslaving af te komen. Op het strenge Castle Craig volgt ze het 12-stappenplan om haar leven weer op orde te krijgen. Thomas Berge weet als geen ander wat haar te wachten staat, en hij adviseert Barbie hoe ze dit moet aanpakken... 

6. 'Barbie na zelfmoordpoging gevonden door dochtertje'

In de Story, die op woensdag 17 januari verscheen, vertelt de beste vriend van Samantha ‘Barbie’ de Jong (28) het ware verhaal achter de spoedopname van de realityster in het ziekenhuis en aansluitend in een instelling voor psychische zorg.

5. William en Harry hebben een stiefzus

Ondanks dat ze erg in de schijnwerpers staan is er blijkbaar nog een hoop informatie over prins William en prins Harry. Bijvoorbeeld dat ze een stiefzus hebben.

4. Hartsvriendin van Barbie maakt zich zorgen: 'Ze noemde haar leven ‘een hel’ 

Zes politieagenten kwamen in maart 2018 ’s nachts aan de deur van de woning in Leusden die Samantha ‘Barbie’ de Jong als haar thuis beschouwt: het huis van haar toenmalige liefde Jordi. Reden was een hulpkreet die volgens één van haar vriendinnen bij Samantha vandaan kwam. Ze wilden haar bevrijden, maar daar gearriveerd wachtte een verrassing...

3. 'Barbie werd gedrogeerd: xtc en cocaïne in haar bloed'

Nadat reality-ster Samantha de Jong dinsdag uit het raam van haar woning in Den Haag valt, is nog altijd onduidelijk wat er precies is gebeurd. Haar vriend Jeffrey vertelt Shownieuws dat Samantha is opgenomen in een verslavingskliniek.

2. Babygeluk voor boer Marnix

Marnix Knetemann, zoon van wielerkampioen Gerrie, heeft blij nieuws te melden!

1. Zo ziet de vriend van Eva Jinek eruit

In het verleden had Eva Jinek relaties met bekende mannen als Freek Vonk en Bram Moszkowicz. Nu is ze gelukkig met een man die áchter de schermen werkt: Dexter van der Voorn.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders