gouden televizier-ring gala
gouden televizier-ring gala

Gisteravond was het zover: het Gouden Televizier-Ring Gala. Hoewel het er dit jaar iets anders aan toeging door het coronavirus, maakte dat de avond er niet minder spannend om. Ook dit keer zaten de genomineerden weer met samen geknepen billen in het prachtige Carré. De grote winnaar van de avond? Zonder twijfel Tim Hofman. De tv-maker ging namelijk met maar liefst drie (3) awards naar huis.

Winnaars van de avond

Er stonden weer heel wat beeldjes te wachten om mee naar huis genomen te worden. En waar de een er al een paar van in de kast heeft staan, was het voor anderen een hele nieuwe beleving. Overigens had het programma dit jaar nog een belangrijke verrassing in petto. Niemand minder dan Ivo Niehe kreeg namelijk de Televizier Oeuvre Award uitgereikt. Deze award werd tot nu toe enkel en alleen nog door Willem Duys, Mies Bouwman en Linda de Mol gewonnen. Enfin, voor wie het spektakel op tv gisteren helemaal gemist heeft, of gewoon nog even een recap wil van alle winnaars, zetten we ze allemaal even op een rijtje. 

Televizier-Ster Presentator

In deze categorie ging Tim Hofman er met de winst vandoor. Hij nam het op tegen Beau van Erven Dorens en André van Duin.

Article continues after the ad

Televizier-Ster Presentatrice

Chantal Janzen mag de award voor de zesde keer mee naar huis nemen. Zij nam het op tegen Miljuschka Witzenhausen en Eva Jinek.

Televizier-Ster Acteur/Actrice

Voor de tweede keer op rij mocht Elise Schaap zich ook gisteravond weer de ultieme winnares noemen. Zij nam het op tegen Angela Schijf en André van Duin.

Televizier-Ster Talent

Nam hij vorig jaar nog de Gouden Televizier-Ring mee naar huis, viel Martien Meiland ook dit jaar weer in de prijzen. Hij won gisteravond de Televizier-Ster Talent. Hij nam het op tegen Bram Krikke en Holly-Mae Brood.

Televizier-Ster Online videoserie

Tim Hofman viel opnieuw in de prijzen toen hij voor zijn serie #BOOS de Televizier-Ster voor Online videoserie in de wacht mocht slepen. Hij nam het op tegen Het Jachtseizoen van StukTV en Politievlogger Jan-Willem van Jan-Willem Schut.

Televizier-Ster Jeugd

Deze award ging naar het programma Beestenbrigade, met als mede-genomineerden H3L en Dropje.

Gouden Televizier-Ring

De ultieme winnaar van de avond was toch wel Tim Hofman, die niet alleen de Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Online videoserie in de wacht sleepte, maar met zijn programma Over Mijn Lijk ook de Gouden Televizier-Ring mee naar huis mocht nemen. 

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.