Dat Gordon gaat trouwen, kun je bijna niet gemist hebben. Elke week is zijn zoektocht naar zijn droomman (vrouw?) te volgen op televisie en vandaag stapt hij dan ook echt met deze persoon in het huwelijksbootje.

Trouwen met Gordon klinkt natuurlijk als een droom voor veel mensen. Niet alleen omdat je met hem zéker kunt lachen, maar ook omdat je dan denkt dat je voor de rest van je leven binnen bent. Dat blijkt niet helemaal waar te zijn, want van het huwelijkscontract spat de romantiek nou niet bepaald af. Volgens De Telegraaf hoeven de kandidaten het namelijk niet voor het geld te doen. De eigendommen van Gordon worden zoveel mogelijk beschermd en de toekomstige echtgenoot van de presentator moet dus gewoon zelf blijven werken.

Gezondheidsverklaring

Dat is nog lang niet alles, de deelnemers moeten ook een gezondheidsverklaring tekenen waarin zij verklaren dat ze geen overdraagbare aandoening hebben die gevaar kan opleveren. Nadat ze dit allemaal getekend hebben, mogen ze nog niet eens veel vertellen over hun romance met Gordon want de deelnemers hebben ook geheimhoudingsplicht waardoor ze een boete van 10.000 euro kunnen krijgen als ze tóch geheime informatie delen. En ze leven nog lang en gelukkig…

Article continues after the ad

Bron: Libelle | Beeld: Levin de Boer & Paula vd Meeren (ANP)