Bridget Maasland en Marlayne Sahupala werken zich de komende weken in het zweet voor Dance Dance Dance. Ook Holly Mae Brood, Miljuschka Witzenhausen en Britt Scholte trekken hun dansschoenen aan voor de RTL-show, maakte de zender maandag bekend.

Nieuwe koppels

Bridget gaat de strijd aan met haar goede vriend, acteur Jelle de Jong. Marlayne vormt een koppel met Patrick Martens, Holly Mae danst met haar vriend Soy Kroon, Miljuschka duikt de dansstudio in met haar kookbuddy London Loy en Britt vormt een danspaar met haar voormalig Goede tijden, slechte tijden-collega Urvin Monte.

Danskunsten

"De BN’ers die meedoen hebben heel uiteenlopende persoonlijkheden, wat echt voor verrassingen kan zorgen in de shows en vooral veel dynamiek gaat opleveren", voorspelt Timor Steffens, die wederom de jury vormt met Dan Karaty en Igone de Jongh. "Ik ga er samen met alle choreografen en dansers voor zorgen dat iedereen next level performances gaat geven. Het is en blijft Dance Dance Dance." De danskunsten van de vijf koppels zijn vanaf dit najaar te zien bij RTL 4. Ook het vierde seizoen van de dansshow wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)