Boer Olke en boer Riks hoopten de liefde van hun leven te vinden via Boer Zoekt Vrouw. Het liep even anders. De vrouw van hun dromen was niet bij de logeerweek. Maar inmiddels zijn ze tóch verliefd! Dit zijn de nieuwe liefdes van boer Olke en boer Riks. 

More content below the advertising

Lees ook: Déze laatste Boer Zoekt Vrouw-afvaller is weer aan het daten

Boer Olke
Boer Olke zag Sandra wel zitten, maar zij veranderde spontaan in een ijskonijn toen duidelijk werd dat zij de uitverkorene was. Het werd Olke al gauw duidelijk dat het niks ging worden met Sandra en dus pakte hij de brieven er weer bij. De brief van Karen had hij eerder weggelegd: ze heeft jonge kinderen en is Amerikaans. Alles wat boer Olke niet wilde. Maar hij viel als een blok voor haar en zij voor hem. Frappant: Karen werkt al jaren in de keuken van één van Olkes lievelingsrestaurants.  

Boer Riks
Marit was het niet voor boer Riks. Hij bleek toch gevoelens te hebben voor de Canadese Nicole, die eerder vakantiewerk voor hem deed op de boerderij. Hij is tot over zijn oren verliefd. Ze zien elkaar elke dag. De nuchtere boer Riks droomt zelfs van een huwelijk met zijn Nicole. 

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Yolanthe Cabau

Nicolette Kluijver

Tim Douwsma

Rick Brandsteder

Rossana Kluivert

Bekijk alle foto's in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Als schooldirecteur Anton speelt Diederik Ebbinge (49) in De Luizenmoeder de rol van zijn leven; hij werd een van de populairste en meest nabesproken karakters. Ook in de rollen die hij daarvoor speelde, zoals in Familie Kruys, Soof en Toscaanse Bruiloft, boekte de mollige acteur het nodige succes. 

Het succes bracht hem echter spanningen. Vooral thuis, waar hij met zijn tien jaar jongere vrouw Roosmarijn en hun zoons Lodewijk (11) en Gilles (10) een gezin vormt. Ze hadden een duur huis gekocht, de druk om de hoge kosten te kunnen blijven ophoesten werd te groot. En dat leidde tot relationele problemen. In Volkskrant Magazine vertelt hij daarover openhartig: ‘Het is ook weleens moeilijk tussen ons geweest, hoor. Een jaar of vijf geleden kwam ik in een enorme burn-out terecht. Voor die tijd was ik een tijd vrij onmogelijk.’ Diederik zocht zijn heil in verzachtende softdrugs. ‘Ik blowde heel veel – inmiddels zie ik dat dat voor mij de enige manier was om te ontspannen. Maar ik leefde daardoor dus chronisch onder een deken,’ zegt hij in het interview.

More content below the advertising

Laatste seizoen

Hij was destijds volledig uitgeput. ‘Daar kwam ik overigens pas achter toen ik aan Roos merkte dat ze het zat was, en dat ik mijn gezin zou kwijtraken als ik niet veranderde. Dus toen heb ik een grote omslag gemaakt. En sindsdien is het weer fantastisch tussen ons.’ Het tweede seizoen van De Luizenmoeder wordt tevens het laatste, als het aan Diederik – die de serie schrijft met hoofdrolspeelster Ilse Warringa – ligt. Dat heeft vooral te maken met zijn uitdossing in de tv-hit: ‘Om nog een keer drie maanden met een snor en een permanent rond te gaan lopen, daar heb ik gewoon geen zin meer in.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders