Boer Olke en boer Riks hoopten de liefde van hun leven te vinden via Boer Zoekt Vrouw. Het liep even anders. De vrouw van hun dromen was niet bij de logeerweek. Maar inmiddels zijn ze tóch verliefd! Dit zijn de nieuwe liefdes van boer Olke en boer Riks. 

Lees ook: Déze laatste Boer Zoekt Vrouw-afvaller is weer aan het daten

Boer Olke
Boer Olke zag Sandra wel zitten, maar zij veranderde spontaan in een ijskonijn toen duidelijk werd dat zij de uitverkorene was. Het werd Olke al gauw duidelijk dat het niks ging worden met Sandra en dus pakte hij de brieven er weer bij. De brief van Karen had hij eerder weggelegd: ze heeft jonge kinderen en is Amerikaans. Alles wat boer Olke niet wilde. Maar hij viel als een blok voor haar en zij voor hem. Frappant: Karen werkt al jaren in de keuken van één van Olkes lievelingsrestaurants.  

Boer Riks
Marit was het niet voor boer Riks. Hij bleek toch gevoelens te hebben voor de Canadese Nicole, die eerder vakantiewerk voor hem deed op de boerderij. Hij is tot over zijn oren verliefd. Ze zien elkaar elke dag. De nuchtere boer Riks droomt zelfs van een huwelijk met zijn Nicole. 

Beeld: Peter Smulders

Kim Kötter heeft op Instagram uitgehaald naar de mensen die het nodig vinden op steeds kritiek te leveren op haar uiterlijk. De 36-jarige voormalige Miss Universe-deelneemster noemt "dergelijke commentaren ongehoord".

Uitspraken

Kim somde een aantal uitspraken op die zij vaak te horen krijgt. "Je bent op tv veel dikker, je lijkt jonger in het echt, je bent veel kleiner in het echt, eet je wel goed?, je sport zeker iedere dag?, ik begrijp niet dat jij ooit miss bent geweest, ik vind je helemaal niet zo mooi, ga eens rechtop zitten want daar word je veel knapper van, en je bent eigenlijk heel aardig."

Te dun

"Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw?", aldus de vrouw van zanger Jaap Reesema. Ze zegt dat ze niet naar complimenten aan het vissen is, maar dat ze duidelijk wil maken dat ze ook maar een mens is. In een andere post reageert ze op mensen die haar te dun vinden. "Ik ben zo geboren. Ik heb me er lang genoeg voor geschaamd. Verstop altijd mijn benen. Ik werd vaak botje genoemd en was onzeker als de pest. Ik eet als een paard en sport voor geen meter. Het is wat het is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

De decembermaand is voor ons vaak een maand vol feestelijkheden en heel veel lekker eten. Kerstkransjes in de boom, een rijkelijk gevulde kalkoen op tafel en een heerlijk glaasje bubbels on the side. Een tijd van samenzijn met het gezin, blijdschap, cadeautjes en volle buiken. Helaas is dat niet overal ter wereld het geval. 

Wereld Dorpen voor Kinderen zet zich via www.kerstvoorkinderen.nl in december extra in voor de kinderen die vanuit arme en wanhopige situaties bij hen komen. En ook jij kan helpen. 

Internationale gerechten

Als je geld doneert krijg je een receptenboekje opgestuurd. Zoete Mexicaanse empanadas, een Guatemalteeks stoofpotje, Zuid-Koreaanse bibimbap of Braziliaanse Creme de papaya? Steun Wereld Dorpen voor Kinderen en ontvang een receptenboekje met 9 signature gerechten van onder andere Leuke Recepten, Keukenliefde en Simone’s Kitchen uit de zes landen waar Wereld Dorpen voor Kinderen actief is.

Hoe werkt het?

Via deze link kan je geld doneren. Naast dat jij een leuke kerst hebt en de lekkere recepten op tafel kunt zetten met kerst, zorgt het er ook voor dat de meer dan 20.000 kinderen in arme en wanhopige situaties waar Wereld Dorpen voor kinderen actief is (zoals kids uit Brazilië, de Filipijnen, Guatemala, Mexico, Honduras en Zuid-Korea) voor het eerst ook een lekker feestmaal eten en fijne feestdagen hebben. Voor slechts €12,- bezorg je een kind al een onvergetelijke kerst! Want kerst hoort toch een feestelijk moment voor iedereen te zijn?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.