We hebben allemaal van die stiekeme geneugten waarvan we eigenlijk weten dat we er ons niet schuldig aan zouden moeten maken. Ook BN'ers hebben hun guilty pleasures. 

Zo mag je Kim-Lian van der Meij altijd wakker maken voor een heerlijke bak chips en zegt Ria Valk geen nee tegen een glas rode wijn. Onze koningin Máxima is dol op de oerhollandse kroket en zelfs Sonja Bakker snoept graag. Haar mag je wakker maken voor een heerlijk kaasplankje. 

Article continues after the ad

Gezond genieten? 

Bereid je snacks in een airfryer. Doordat je niet in olie bakt maar met lucht ben je niet alleen veel gezonder bezig, maar ook nog eens goedkoper uit. En je hebt geen frituurlucht in huis! De airfryer is heel makkelijk in gebruik. Terwijl jij de salade klaarmaakt, hoef je niet meer op je pannen te letten. Je nieuwe beste vriend neemt dit namelijk moeiteloos van je over; je hoeft er totaal niet meer naar om te kijken. Wanneer je kostje in de airfryer eenmaal klaar is, heb jij ondertussen de tafel gedekt, de fles wijn ontkurkt en je gezin aan tafel gekregen. Makkelijker dan dit wordt het niet.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP