De sterren geven ons op Instagram graag een kijkje in hun drukke bestaan. Dit zijn de leukste Instagram foto's van BN'ers van deze week!

Lees ook: Jim Bakkum deelt wel een héél pikante foto op Instagram

Nicolette van Dam

Nicolette haar dochtertje is grote fan van K3 en is dan ook helemaal blij als mama Nicolette ervoor gezorgd heeft dat ze een gesigneerde foto krijgt. Omdat Nicolette zelf meespeelt in de nieuwste K3-film mag ze ook nog een kijkje nemen op de set. Dat moet voor haar dochter een droom zijn die uitkomt!

 

Wat een feest! Lola komt een kijkje nemen bij ons op de set van de nieuwe K3 film... ?? #k3lovecruise

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Nicolette Kluijver

Nicolette gaat binnenkort lekker op vakantie en heeft haar koffers al gepakt. Haar hond Spot voelt de bui al hangen: mag hij wéér niet mee.. Arme Spot.

 

Arme Spot... die voelt de bui al hangen! #baasjegaatopreis #bugabooboxer @bugabooluggage #powerofpush #hijpastwelinmijnkoffer

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Fred van Leer

Fred staat natuurlijk bekend om dat hij vaak te pas en te onpas  'Roekoe Roekoe' roept. Bij het zien van deze duivenschoenen moest Fred ze dan ook even delen op zijn Instagram. Georgina Verbaan spotte ze ook al eerder: de gekke creatie lijkt een hit te zijn bij BN'ers.

 

Tja wat zal ik zeggen ...... Roekoe Roekoe ?

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

André Hazes

André deelt deze té schattige foto van zijn zoontje André Junior. Met dat hoedje en die te grote zonnebril is het ventje toch om op te eten?

 

Mooie vent!❤

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is druk aan de slag om zoals ze zelf zegt haar zwangerschapskilo's er weer af te trainen. You go girl!

Josje Huisman 

Josje heeft deze week haar eigen platendeal ondertekend bij Sony! We zijn benieuwd naar wat voor muziek de zangeres gaat uitbrengen.

Quinty Trustfull

Quinty geniet van een heerlijk avondje uiteten met haar vrienden. Een avondje voor in de boeken, schrijft ze!

Simon Keizer

Simon houdt wel van een raadseltje op zijn tijd. Hij laat zijn volgers gokken naar waar hij was met onderstaande foto.

 

Rara waar was dit? Of eigenlijk 'waar ís dit'? want het ligt er nog steeds, alleen ik ben daar niet meer.

Een bericht gedeeld door Simon Keizer (@ikensimon) op

Tess Milne

Nu ze zwanger is, is het natuurlijk ook tijd om babyspulletjes te gaan kopen. Tess kreeg deze super schattige mini Timberlands opgestuurd zodat haar kindje dadelijk net zo stijlvol is als mama.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Door het televisieprogramma Stelletje Pottenbakkers! ontstond vorig jaar een hechte vriendschap tussen Kim Kötter en Roy Donders. Kim steunt haar failliete vriend nu dan ook op bijzondere wijze. 

Roy was als kandidaat te zien in het SBS6-programma Stelletje Pottenbakkers! Hij won de show en medefinaliste Kim Kötter (36) sloot hem in haar hart. Zij heeft er nu persoonlijk voor gezorgd dat Roy weer op televisie te zien is. ‘Ik twijfelde geen moment toen ik als teamcaptain werd gevraagd voor het nieuwe RTL4-programma The Mountain Butler en een tegenstander mocht uitkiezen. Dat móést Roy worden! We hebben echt een goede klik.’ Voor de opnames reisden ze naar het Oostenrijkse Leogang, waar ze het tegen elkaar opnamen. ‘De vorige keer won Roy, dus nu ben ik aan de beurt,’ lacht Kim. ‘Tijdens de opnames ging het er fel aan toe, maar ’s avonds in ons verblijf konden we niet stoppen met kletsen en knuffelen. Roy heeft een nare tijd achter de rug en dit is een fijne afleiding voor hem geweest. Hopelijk brengt 2019 voor hem meer positiviteit. Dit was in elk geval een goed begin.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tiny (77), de moeder van Robert Leroy, is in het ziekenhuis opgenomen. Ze zou ondervoed zijn omdat haar oudste kinderen weigeren haar te verzorgen. De zanger verbaast zich niet over deze beschuldigingen. Openhartig vertelt hij aan Story wat er écht bij hen in de familie aan de hand is...

Robert Leroy (47) en zijn broers zouden hulpverleners hebben verboden om voor hun moeder Tiny te koken en boodschappen te doen. Dat zou de reden zijn dat ze nu ondervoed in het ziekenhuis ligt. Ook zouden ze hulpverleners hebben verboden om contact op te nemen met hun jongste zusje. Wanneer Story de Amsterdamse zanger belt, bevestigt Robert dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt. ‘Maar niet omdat wij haar niet hebben willen helpen. Het tegendeel is waar. Mijn broers en zus hebben zich enorm voor haar ingezet. Het probleem is dat mijn moeder ontzettend eigenwijs is. Iets wat ze haar hele leven al is geweest. Ook toen we zagen dat ze zieker werd en niet meer wilde eten, wilde ze onze hulp niet. Mijn zus heeft bakken met gezond eten naar mijn moeder gebracht, maar ze wilde alleen een cracker met kaas, cola en haar sigaretten. Daar kun je niet op leven. Ze wilde ook niet naar een dokter.'

Zelf doktertje spelen 

'Mijn broer vroeg haar te stoppen met roken, omdat ze zoveel hoestte. Ook dat weigerde ze. Dat moet ik toch zelf weten! riep ze. Daarin heeft ze gelijk. Iedereen moet zijn eigen leven kunnen leiden. Maar als je geen hulp wilt aannemen, houdt het een keer op. Zeker als je blijft klagen. Ze weigerde ook naar het ziekenhuis te gaan. Eerder wilde ze ook niet naar de artsen luisteren. Die hadden haar medicijnen voorgeschreven. Maar ze ging zelf doktertje spelen en besloot, toen ze zich iets beter voelde, de pillen weg te gooien. Toch ligt ze nu in het ziekenhuis. Ze heeft een infectie en de artsen hebben inmiddels gezegd dat ze naar een verzorgingshuis moet. En dan roept ze: Geef mij maar een spuitje. Dat geeft ook aan hoe ze in het leven staat.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders