De sterren geven ons op Instagram graag een kijkje in hun drukke bestaan. Dit zijn de leukste Instagram foto's van BN'ers van deze week!

Lees ook: Jim Bakkum deelt wel een héél pikante foto op Instagram

Nicolette van Dam

Nicolette haar dochtertje is grote fan van K3 en is dan ook helemaal blij als mama Nicolette ervoor gezorgd heeft dat ze een gesigneerde foto krijgt. Omdat Nicolette zelf meespeelt in de nieuwste K3-film mag ze ook nog een kijkje nemen op de set. Dat moet voor haar dochter een droom zijn die uitkomt!

Article continues after the ad
 

Wat een feest! Lola komt een kijkje nemen bij ons op de set van de nieuwe K3 film... ?? #k3lovecruise

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Nicolette Kluijver

Nicolette gaat binnenkort lekker op vakantie en heeft haar koffers al gepakt. Haar hond Spot voelt de bui al hangen: mag hij wéér niet mee.. Arme Spot.

 

Arme Spot... die voelt de bui al hangen! #baasjegaatopreis #bugabooboxer @bugabooluggage #powerofpush #hijpastwelinmijnkoffer

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Fred van Leer

Fred staat natuurlijk bekend om dat hij vaak te pas en te onpas  'Roekoe Roekoe' roept. Bij het zien van deze duivenschoenen moest Fred ze dan ook even delen op zijn Instagram. Georgina Verbaan spotte ze ook al eerder: de gekke creatie lijkt een hit te zijn bij BN'ers.

 

Tja wat zal ik zeggen ...... Roekoe Roekoe ?

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

André Hazes

André deelt deze té schattige foto van zijn zoontje André Junior. Met dat hoedje en die te grote zonnebril is het ventje toch om op te eten?

 

Mooie vent!❤

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is druk aan de slag om zoals ze zelf zegt haar zwangerschapskilo's er weer af te trainen. You go girl!

Josje Huisman 

Josje heeft deze week haar eigen platendeal ondertekend bij Sony! We zijn benieuwd naar wat voor muziek de zangeres gaat uitbrengen.

Quinty Trustfull

Quinty geniet van een heerlijk avondje uiteten met haar vrienden. Een avondje voor in de boeken, schrijft ze!

Simon Keizer

Simon houdt wel van een raadseltje op zijn tijd. Hij laat zijn volgers gokken naar waar hij was met onderstaande foto.

 

Rara waar was dit? Of eigenlijk 'waar ís dit'? want het ligt er nog steeds, alleen ik ben daar niet meer.

Een bericht gedeeld door Simon Keizer (@ikensimon) op

Tess Milne

Nu ze zwanger is, is het natuurlijk ook tijd om babyspulletjes te gaan kopen. Tess kreeg deze super schattige mini Timberlands opgestuurd zodat haar kindje dadelijk net zo stijlvol is als mama.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders