Actrice Reneé Fokker (59) is zaterdag te zien in de finale van het programma Wie is de mol?. Maar daarnaast is Renée ook liefdevolle moeder van twee kinderen.

Kinderen Renée Fokker

Renée heeft samen met haar ex Tom Erisman twee kinderen: een dochter genaamd Esah en een zoon genaamd Daan. Na haar relatie met Tom heeft ze nog een relatie gehad met acteur Porgy Franssen, maar daar is ook een einde aan gekomen. Tegenwoordig gaat Renée single door het leven. Ze post regelmatig foto's van haar kinderen. Naast kiekjes van de twee volwassen kinderen, deelt ze ook wel eens een kinderfoto van de twee.

Article continues after the ad

Zo zien de kinderen van Renée Fokker eruit:

De tekst gaat verder onder de foto's

 

 

Acteerwerk

Renée heeft naast Wie is de mol? vaker moeilijke rollen gespeeld. Ze heeft in 2018 de rol van Astrid Holleeder vertolkt in de theateruitvoering van Judas. Ze heeft ook gespeeld in de dramaseries Vrouwenvleugel en De zomer van '45. 

Vrouwenfinale

Renée staat samen met SBS6-verslaggever Charlotte Nijs en oud-voetbalster Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija in de finale van Wie is de mol?. Het is voor het eerst sinds 2012 dat er alleen vrouwen in de finale staan. In dat jaar was Anne-Marie Jung de mol, Hadewych Minis de winnaar en Liesbeth Staats de verliezend finalist.

Ruim 3 miljoen kijkers

Het NPO 1-programma trok zaterdag 3.168.000 kijkers. Ook de seizoensopening van Wie is de mol? begin januari trok ruim drie miljoen kijkers, de best bekeken opening ooit. Maar laten we eerlijk zijn, het is dan ook een verdomd spannend seizoen. 

Bron: LibelleInstagramBeeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.