BN'ers die de strijd met elkaar aan gaan om de beste zanger/zangeres te worden. Daar draait het om in het programma It Takes 2. Story zet de deelnemers voor jou op een rijtje. 

Deelnemers

Een verrassende cast dit jaar bij It Takes 2. Naast illusionist Hans Klok doet ook rapper Keizer mee. "Door de zanglessen die ik aan het nemen ben, zie ik nu in dat ik mijn eigen refreintjes kan zingen. Dus dat is minder royalties verdelen en meer geld voor mezelf: Ik moet winnen. En als ik niet heb gewonnen, dan klopt er iets niet", zegt de rapper in RTL Boulevard

Article continues after the ad

Televisiepresentatrice Tooske Ragas vertelt: "Er komen soms dingen boven bij mensen dat je echt denkt 'Hè? Hoe dan?' Het dak gaat er af." Tooske heeft in het verleden in de band Bogy Bogy gezeten en begon haar carrière dus als zangeres. Misschien heeft zij hiermee een streepje voor op de andere kandidaten. 

Vlogger Bibi Breijman is ook van de partij. Je kent haar wellicht nog als Kaboutertje van de eerste versie van Oh Oh Cherso! Presentator en voormalig Lama Ruben Nicolai en actrices Holly Brood en Hanna Verboom doen ook mee. 

DJ en televisiepresentator Gijs Staverman vertelt in RTL Boulevard: "Als Justin Timberlake, Bruno Mars en Gordon het kunnen, dan kan ik het ook. Toch?" Hij lijkt dus zeker van zijn zaak. Of hij gelijk heeft moet nog maar blijken. 

GTST-acteur Buddy Vedder neemt ook deel aan de wedstrijd. Een winnaarsmentaliteit heeft Buddy wel. Dit was te zien toen hij samen met GTST-collega Robin Martens het programma Dance Dance Dance won. Buddy wordt door Gijs nu al aangewezen als zijn grootste concurrent. Kan Buddy dan werkelijk alles? 

Jury 

De deelnemers moesten anoniem auditie doen voor Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en Waylon. Deze zangers kiezen dan met wie zij de aankomende weken willen werken als duetpartner. Dan gaan alle duo's de strijd tegen elkaar aan. Dit jaar zullen Gerard Ekdom, Nielson en Angela Groothuizen achter de jurytafel plaatsnemen. 

Vanaf 30 april start op RTL 4 het nieuwe seizoen van It Takes 2. Dat wordt swingen! 

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard.