Alleskunner Linda de Mol lanceerde alweer vier jaar geleden haar eigen talkshow ‘Linda’s Zomerweek’ op RTL4, en dit werd gelijk een groot succes. Vele BN’ers zijn al aangeschoven bij de blondine, maar toch heeft ze voor het vijfde seizoen weer een aantal spraakmakende gasten weten te strikken.

Lees ook: Linda de Mol onthult een groot plan voor de toekomst

Openhartige verhalen

Vanaf maandag 28 augustus gaat Linda de Mol opnieuw allerlei opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee gasten, die elkaar dikwijls op unieke wijze aanvullen. De bijzondere combinatie van gasten zorgt vaak voor hilariteit, bijzondere momenten en openhartige verhalen.

Bijzondere duo’s

Dit seizoen ontvangt Linda de Mol de veelbesproken Patricia Paay met presentator Jan Versteegh. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met actrice Elise Schaap op de bank, cabaretière Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort zal aanschuiven samen met cabaretier Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens.

Net als vorig jaar voorziet zanger Wouter Hamel de uitzending van muziek, en zal hij de favoriete nummers van de gasten gaan spelen. Linda’s Zomerweek is vanaf 28 augustus een week lang te zien op RTL4.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders