Alleskunner Linda de Mol lanceerde alweer vier jaar geleden haar eigen talkshow ‘Linda’s Zomerweek’ op RTL4, en dit werd gelijk een groot succes. Vele BN’ers zijn al aangeschoven bij de blondine, maar toch heeft ze voor het vijfde seizoen weer een aantal spraakmakende gasten weten te strikken.

Lees ook: Linda de Mol onthult een groot plan voor de toekomst

Openhartige verhalen

Vanaf maandag 28 augustus gaat Linda de Mol opnieuw allerlei opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee gasten, die elkaar dikwijls op unieke wijze aanvullen. De bijzondere combinatie van gasten zorgt vaak voor hilariteit, bijzondere momenten en openhartige verhalen.

Bijzondere duo’s

Dit seizoen ontvangt Linda de Mol de veelbesproken Patricia Paay met presentator Jan Versteegh. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met actrice Elise Schaap op de bank, cabaretière Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort zal aanschuiven samen met cabaretier Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens.

Net als vorig jaar voorziet zanger Wouter Hamel de uitzending van muziek, en zal hij de favoriete nummers van de gasten gaan spelen. Linda’s Zomerweek is vanaf 28 augustus een week lang te zien op RTL4.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders