Alleskunner Linda de Mol lanceerde alweer vier jaar geleden haar eigen talkshow ‘Linda’s Zomerweek’ op RTL4, en dit werd gelijk een groot succes. Vele BN’ers zijn al aangeschoven bij de blondine, maar toch heeft ze voor het vijfde seizoen weer een aantal spraakmakende gasten weten te strikken.

Lees ook: Linda de Mol onthult een groot plan voor de toekomst

Openhartige verhalen

Vanaf maandag 28 augustus gaat Linda de Mol opnieuw allerlei opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee gasten, die elkaar dikwijls op unieke wijze aanvullen. De bijzondere combinatie van gasten zorgt vaak voor hilariteit, bijzondere momenten en openhartige verhalen.

Bijzondere duo’s

Dit seizoen ontvangt Linda de Mol de veelbesproken Patricia Paay met presentator Jan Versteegh. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met actrice Elise Schaap op de bank, cabaretière Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort zal aanschuiven samen met cabaretier Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens.

Net als vorig jaar voorziet zanger Wouter Hamel de uitzending van muziek, en zal hij de favoriete nummers van de gasten gaan spelen. Linda’s Zomerweek is vanaf 28 augustus een week lang te zien op RTL4.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders