Bekend Nederland maakt ons maar al te graag jaloers met hun prachtige vakantiekiekjes. Maar waar gaan zij het liefst naartoe voor de ultieme rust?

Lees ook: Zo geniet bekend Nederland van het heerlijke weer

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam vertrekt het liefst naar Azië om quality time door te brengen met haar gezin. Zo was ze met Nieuwjaar te vinden in Thailand en bracht ze vorige zomer door op Bali. 

 

Oooh I miss these sunrise swims ??

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

 

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen gaat liever wat verder weg op vakantie. Afgelopen mei was de modeontwerpster nog te vinden op Dubai en liet ze ons meegenieten van de prachtige witte stranden.

 

Wow we had the best time ever! Thanks Dubai ?☀️? And so happy that the Dubai #NIKKIE store is open #CityWalk #Dubai #LeMarais @lebhvmaraisdxb ?

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

 

Fred van Leer

Net als vele andere sterren kun je Fred van Leer vaak op Ibiza spotten. Samen met Patty Brad geniet de stylist en tv-host van een lekker hapje en drankje.

 

Wat een top avond !!!! #gegierd #mooiegesprekken #heerlijkgegeten #heeerlijkgedronken @bambuddhaibiza #endoor

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

 

Roxeanne Hazes

Wie ook vaak op Ibiza te vinden is, is Roxeanne Hazes met haar verloofde Erik Zwannes. Het verliefde koppel deelde de liefste kiekjes van hun vakantie.

 

papa beer. ?

Een bericht gedeeld door ★ Dochter Dre ★ (@roxeannehazes) op

Chantal Janzen

Begin januari keerde Chantal terug naar de Malediven. Een bijzondere plek voor haar: dit is ook de plek waar ze haar huwelijksreis vierde.

Gerard Joling

Gerard Joling brengt zijn vakantie door met goede vriendin Irene Moors op het Griekse eiland Kos. Samen smullen ze van al het lekkers dat Griekenland te bieden heeft!

 

Gezellig een hapje eten met @glennvervoort @winoomtzigt @irene_moors en @bvanmunster Wat een lekker eten, niet normaal! #kos #greece

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Josje Huisman

Josje pakte in februari haar koffers om naar het zonnige Brazilië te vertrekken. Samen met goede vriend en stylist Jordy van Geert genoot ze van het mooie weer aan Copacabana Beach.

 

Meet me at Copacabana, baby! ?⛱@jodyvgstylist #arrived #lekkerwarmaandebotjes ???

Een bericht gedeeld door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

Wendy van Dijk

Dat onze sterren graag op het eiland Ibiza vertoeven, blijkt ook uit de foto's van Wendy van Dijk. Samen met model Kim Feenstra was ze daar aan het shooten voor haar blad. 

Miljuschka Witzenhausen

Als chef en tv-presentatrice reist deze dame het liefst af naar plekken waar ze bijzonder eten kan proeven. Ook nu is ze voor 24 Kitchen in Vietnam om daar de lekkerste lokale gerechten te proeven.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Door het televisieprogramma Stelletje Pottenbakkers! ontstond vorig jaar een hechte vriendschap tussen Kim Kötter en Roy Donders. Kim steunt haar failliete vriend nu dan ook op bijzondere wijze. 

Roy was als kandidaat te zien in het SBS6-programma Stelletje Pottenbakkers! Hij won de show en medefinaliste Kim Kötter (36) sloot hem in haar hart. Zij heeft er nu persoonlijk voor gezorgd dat Roy weer op televisie te zien is. ‘Ik twijfelde geen moment toen ik als teamcaptain werd gevraagd voor het nieuwe RTL4-programma The Mountain Butler en een tegenstander mocht uitkiezen. Dat móést Roy worden! We hebben echt een goede klik.’ Voor de opnames reisden ze naar het Oostenrijkse Leogang, waar ze het tegen elkaar opnamen. ‘De vorige keer won Roy, dus nu ben ik aan de beurt,’ lacht Kim. ‘Tijdens de opnames ging het er fel aan toe, maar ’s avonds in ons verblijf konden we niet stoppen met kletsen en knuffelen. Roy heeft een nare tijd achter de rug en dit is een fijne afleiding voor hem geweest. Hopelijk brengt 2019 voor hem meer positiviteit. Dit was in elk geval een goed begin.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tiny (77), de moeder van Robert Leroy, is in het ziekenhuis opgenomen. Ze zou ondervoed zijn omdat haar oudste kinderen weigeren haar te verzorgen. De zanger verbaast zich niet over deze beschuldigingen. Openhartig vertelt hij aan Story wat er écht bij hen in de familie aan de hand is...

Robert Leroy (47) en zijn broers zouden hulpverleners hebben verboden om voor hun moeder Tiny te koken en boodschappen te doen. Dat zou de reden zijn dat ze nu ondervoed in het ziekenhuis ligt. Ook zouden ze hulpverleners hebben verboden om contact op te nemen met hun jongste zusje. Wanneer Story de Amsterdamse zanger belt, bevestigt Robert dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt. ‘Maar niet omdat wij haar niet hebben willen helpen. Het tegendeel is waar. Mijn broers en zus hebben zich enorm voor haar ingezet. Het probleem is dat mijn moeder ontzettend eigenwijs is. Iets wat ze haar hele leven al is geweest. Ook toen we zagen dat ze zieker werd en niet meer wilde eten, wilde ze onze hulp niet. Mijn zus heeft bakken met gezond eten naar mijn moeder gebracht, maar ze wilde alleen een cracker met kaas, cola en haar sigaretten. Daar kun je niet op leven. Ze wilde ook niet naar een dokter.'

Zelf doktertje spelen 

'Mijn broer vroeg haar te stoppen met roken, omdat ze zoveel hoestte. Ook dat weigerde ze. Dat moet ik toch zelf weten! riep ze. Daarin heeft ze gelijk. Iedereen moet zijn eigen leven kunnen leiden. Maar als je geen hulp wilt aannemen, houdt het een keer op. Zeker als je blijft klagen. Ze weigerde ook naar het ziekenhuis te gaan. Eerder wilde ze ook niet naar de artsen luisteren. Die hadden haar medicijnen voorgeschreven. Maar ze ging zelf doktertje spelen en besloot, toen ze zich iets beter voelde, de pillen weg te gooien. Toch ligt ze nu in het ziekenhuis. Ze heeft een infectie en de artsen hebben inmiddels gezegd dat ze naar een verzorgingshuis moet. En dan roept ze: Geef mij maar een spuitje. Dat geeft ook aan hoe ze in het leven staat.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders