Bekend Nederland maakt ons maar al te graag jaloers met hun prachtige vakantiekiekjes. Maar waar gaan zij het liefst naartoe voor de ultieme rust?

Lees ook: Zo geniet bekend Nederland van het heerlijke weer

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam vertrekt het liefst naar Azië om quality time door te brengen met haar gezin. Zo was ze met Nieuwjaar te vinden in Thailand en bracht ze vorige zomer door op Bali. 

 

Oooh I miss these sunrise swims 🙏🌅

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

 

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen gaat liever wat verder weg op vakantie. Afgelopen mei was de modeontwerpster nog te vinden op Dubai en liet ze ons meegenieten van de prachtige witte stranden.

 

Fred van Leer

Net als vele andere sterren kun je Fred van Leer vaak op Ibiza spotten. Samen met Patty Brad geniet de stylist en tv-host van een lekker hapje en drankje.

 

Wat een top avond !!!! #gegierd #mooiegesprekken #heerlijkgegeten #heeerlijkgedronken @bambuddhaibiza #endoor

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

 

Roxeanne Hazes

Wie ook vaak op Ibiza te vinden is, is Roxeanne Hazes met haar verloofde Erik Zwannes. Het verliefde koppel deelde de liefste kiekjes van hun vakantie.

 

papa beer. 💛

Een bericht gedeeld door ★ Dochter Dre ★ (@roxeannehazes) op

Chantal Janzen

Begin januari keerde Chantal terug naar de Malediven. Een bijzondere plek voor haar: dit is ook de plek waar ze haar huwelijksreis vierde.

Gerard Joling

Gerard Joling brengt zijn vakantie door met goede vriendin Irene Moors op het Griekse eiland Kos. Samen smullen ze van al het lekkers dat Griekenland te bieden heeft!

 

Gezellig een hapje eten met @glennvervoort @winoomtzigt @irene_moors en @bvanmunster Wat een lekker eten, niet normaal! #kos #greece

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Josje Huisman

Josje pakte in februari haar koffers om naar het zonnige Brazilië te vertrekken. Samen met goede vriend en stylist Jordy van Geert genoot ze van het mooie weer aan Copacabana Beach.

 

Meet me at Copacabana, baby! 😎⛱@jodyvgstylist #arrived #lekkerwarmaandebotjes 🌞🌡🎉

Een bericht gedeeld door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

Wendy van Dijk

Dat onze sterren graag op het eiland Ibiza vertoeven, blijkt ook uit de foto's van Wendy van Dijk. Samen met model Kim Feenstra was ze daar aan het shooten voor haar blad. 

Miljuschka Witzenhausen

Als chef en tv-presentatrice reist deze dame het liefst af naar plekken waar ze bijzonder eten kan proeven. Ook nu is ze voor 24 Kitchen in Vietnam om daar de lekkerste lokale gerechten te proeven.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders