Sylvie's relatie met zakenman Charbel Aouad zou in oktober al zijn verbroken, maar het is zeker niet de eerste keer dat de zakenvrouw liefdesverdriet ervaart. Dit zijn de exen van Sylvie op een rijtje.

1997-1999: NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. 
2000: Tijdens de filmopnamen van Costa beleefde ze een kortstondige romance met acteur Tim Immers. 
2002: Een onenightstand met toenmalig Ajax-voetballer Zlatan Ibrahimovic.
Juni 2002-februari 2003: Toen Sylvie erachter kwam dat Derk getrouwd was, verbrak ze hun relatie.


Maart 2003-december 2012:
Voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze in 2005 in het huwelijk trad.
Mei 2010: Tijdens haar huwelijk met Rafael bedroog ze hem met Let’s Dance-danspartner Christian Polanc. De affaire duurde twee maanden. 
September 2010: Gefluisterd werd dat Sylvie hartstochtelijke nachten doorbracht met Sébastien Jondeau, de bodyguard van Karl Lagerfeld. 
Sept.-december 2012: De drie maanden durende affaire met piloot Balasz Vajta leidde op oudejaarsdag 2012 tot de scheiding van Rafael en Sylvie.  
April-juli 2013: Guillaume Zarka, een zakenman uit Parijs. 
Juli 2013: Volgens insiders beleefde Sylvie een passionele nacht met de Amerikaanse R&B-zanger Robin Thicke, die daar zelf in een radioprogramma over pochte. 
Augustus 2013: Na een kortstondig liefdesavontuur met Jared Moore werd Sylvie door het naaktmodel gedumpt: ‘Ik ontmoette iemand anders.’ 
April 2014-september 2014: In Madrid ontmoette ze Luis Medina Y Abascal, graaf van Martín de Hoyos.


September 2014-februari 2015:
Tijdens een verblijf in New York sloeg de vonk over tussen Sylvie en de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch.
Maart 2015-augustus 2015: Sylvie was smoorverliefd op de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, en heartbroken toen hij een eind aan hun romance maakte.
September 2015: Met de Duitse 
voetballer (van Juventus) Sami 
Khedira beleefde ze mooie momenten. 
Oktober 2015-oktober 2017: Afgelopen april bekroonde miljonair Charbel Aouad hun relatie met een verlovingsring. Vorige week werd bekend dat hun bruiloft is afgeblazen. De twee zouden echter al sinds oktober geen setje meer zijn.  

Lees het hele verhaal in Story 1.

Beeld: Peter Smulders

Nu de voorzieningenrechter zich over de relatie van Gordon met Kevin B. heeft uitgelaten, liggen tientallen intieme berichtjes van de twee mannen aan elkaar op straat. Enkele van de “duizenden WhatsApp-berichten” die Gordon en Kevin naar elkaar stuurden, zijn opgenomen in het geanonimiseerde vonnis.

Liefdd

“Schat geen woorden kunnen beschrijven welk gevoel ik in mijn lijf heb. En bij elke stap dienik zet denk ik aan jou en je geweldige persoon dienje geworden bent maar vooral voor mij die ene vent uit duizenden die het echt waard is om voor te gaan!”, luidt een van de berichtjes. Of: “Mocht je ooit mijn man willen worden dan beloof ik je zoveel vreugde. Maar vooral heel veel liefde!!!!! X”. “Jaaaaa. Ik wil. Whahahalia.”

Mooiste maanden

Ook langere berichten die Gordon en Kevin uitwisselden staan in het maandag gepubliceerde vonnis. Zo stonden de twee uitvoerig stil bij het feit dat ze een halfjaar samen waren. “Vandaag zijn we 6 maanden weer in elkaars leven. Iets wat we beide denk ik niet voor mogelijk hadden gehouden. Voor mij een record sowieso want niemand en ikzelf ook niet hield het langer met me uit dan jij nu hahahhahaha. Ik was en ben soms nog bang dat het allemaal niet waar is maar als ik dan weer bij je ben dan voelt alles weer goed. Het zijn de mooiste maanden uit mijn liefdesleven en ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben.”

Tranen

Daarnaast bespraken de twee hun seksleven, ruzies en toekomstplannen via WhatsApp. Op basis van de vele berichten oordeelde de rechter dat er wel degelijk sprake was van een “affectieve en seksuele relatie”. Kevin B. mag dat dan ook niet langer ontkennen. Doet hij dat wel, dan moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen.

Intieme correspondentie

Tijdens de zitting, twee weken geleden, waarschuwde de voorzieningenrechter dat intieme correspondentie op straat kon komen te liggen. De mannen schrokken van die opmerking, Gordon vocht tegen zijn tranen. Desondanks kwamen de entertainer en arts in opleiding er onderling niet uit en vroegen ze de rechter uitspraak te doen.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Patty Brard voert een strijd tegen de kilo’s. De 62-jarige presentatrice heeft al veel geprobeerd om van haar overgewicht af te komen, maar nooit met het gewenste succes. Ze geeft echter niet op en heeft er dit keer – dankzij een gastric bypass – het volste vertrouwen in.

En terecht, want het gaat de goede kant op met Patty’s afvalrace. Iedere ochtend stapt ze op de weegschaal, wat haar hartstikke blij maakt. Want: haar gewicht blijft dalen. ‘Kijken of er nog wel wat van me overblijft’, grapt de presentatrice. Wel geeft ze toe dat de weegschaal bijna een obsessie aan het worden is, want ze slaat geen ochtend over zonder op het ding te staan, óók niet tijdens haar welverdiende vakantie.

Onverwachte bijwerkingen

Er zijn een paar bijwerkingen waar Patty mee te maken heeft gekregen sinds haar operatie waar ze niet op gerekend had. Zo is ze erg moe, krijgt ze hier en daar een pukkeltje en hebben haar darmen het er soms maar moeilijk mee. ‘Maar ja, ik moet gewoon de tijd nemen voor alles.’

 

Beeld: Edwin Smulders/LINDA.tv