Sylvie's relatie met zakenman Charbel Aouad zou in oktober al zijn verbroken, maar het is zeker niet de eerste keer dat de zakenvrouw liefdesverdriet ervaart. Dit zijn de exen van Sylvie op een rijtje.

1997-1999: NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. 
2000: Tijdens de filmopnamen van Costa beleefde ze een kortstondige romance met acteur Tim Immers. 
2002: Een onenightstand met toenmalig Ajax-voetballer Zlatan Ibrahimovic.
Juni 2002-februari 2003: Toen Sylvie erachter kwam dat Derk getrouwd was, verbrak ze hun relatie.Maart 2003-december 2012:

Voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze in 2005 in het huwelijk trad.
Mei 2010: Tijdens haar huwelijk met Rafael bedroog ze hem met Let’s Dance-danspartner Christian Polanc. De affaire duurde twee maanden. 
September 2010: Gefluisterd werd dat Sylvie hartstochtelijke nachten doorbracht met Sébastien Jondeau, de bodyguard van Karl Lagerfeld. 
Sept.-december 2012: De drie maanden durende affaire met piloot Balasz Vajta leidde op oudejaarsdag 2012 tot de scheiding van Rafael en Sylvie.  
April-juli 2013: Guillaume Zarka, een zakenman uit Parijs. 
Juli 2013: Volgens insiders beleefde Sylvie een passionele nacht met de Amerikaanse R&B-zanger Robin Thicke, die daar zelf in een radioprogramma over pochte. 
Augustus 2013: Na een kortstondig liefdesavontuur met Jared Moore werd Sylvie door het naaktmodel gedumpt: ‘Ik ontmoette iemand anders.’ 
April 2014-september 2014: In Madrid ontmoette ze Luis Medina Y Abascal, graaf van Martín de Hoyos.September 2014-februari 2015:

Tijdens een verblijf in New York sloeg de vonk over tussen Sylvie en de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch.
Maart 2015-augustus 2015: Sylvie was smoorverliefd op de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, en heartbroken toen hij een eind aan hun romance maakte.
September 2015: Met de Duitse 
voetballer (van Juventus) Sami 
Khedira beleefde ze mooie momenten. 
Oktober 2015-oktober 2017: Afgelopen april bekroonde miljonair Charbel Aouad hun relatie met een verlovingsring. Vorige week werd bekend dat hun bruiloft is afgeblazen. De twee zouden echter al sinds oktober geen setje meer zijn.  

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story 1.

Beeld: Peter Smulders

Bartho Braat was toen hij net een kleinzoon had gekregen niet uit diens buurt weg te slaan. De GTST-ster kreeg echter al snel het deksel op de neus, toen kleine George met zijn ouders naar een heel ver oord vertrok...

Bartho Braat (68) was in de wolken toen hij in de zomer van 2017 voor het eerst opa werd. Zijn oudste dochter Wieke schonk het leven aan zoon George Marcus, die met zijn tweede naam naar zijn opa is vernoemd. In die tijd was Bartho dagelijks bij zijn kleinzoon te vinden en wist hij één ding zeker: ‘Volgend jaar, als hij één is, ga ik hem leren fietsen.’ Die vlieger ging echter niet op voor het GTST-icoon. Hij zou het al snel en voor langere tijd zonder zijn kleinzoon moeten stellen. ‘Mijn dochter en haar man zijn met George een jaar in Kenia geweest,’ vertelt Bartho aan Story. ‘Daar hebben ze voor een reisbureau gewerkt. Ik heb George dus heel weinig gezien, maar inmiddels zijn ze gelukkig weer terug. En nu ben ik natuurlijk weer heel geregeld bij hem. Gelukkig maar, want opa zijn is toch wel iets heel bijzonders.’ 

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zowel met haar zus als met Willem Nijholt heeft Gerrie van der Klei al jaren geen contact. Met haar zus Dorine omdat ze dit zelf wil, maar met Willem omdat hij degene is die al het contact heeft verbroken. Iets dat Gerrie graag veranderd zou willen zien.

Ze omgeeft zich met vrienden, niet met familie. Contact met haar zus Dorine, met wie ze jarenlang een zangduo vormde, heeft Gerrie niet. ‘Ik spreek haar nooit. Er is geen ruzie, maar ook geen contact. Behalve dan met onze verjaardagen. Dan sturen we elkaar een e-mail. Ik vind dat prima.’ Zo heeft Gerrie meer personen in haar leven met wie ze geen contact heeft. Een conflict met haar voormalige beste vriend Willem Nijholt zorgde ervoor dat hij haar al jaren negeert. Ruim twintig jaar geleden zaten de twee, na een theatershow, samen in een auto toen Gerrie een banaan at. Willem werd woest dat ze dat in zijn bijzijn deed. De banaan deed hem denken aan een vreselijke gebeurtenis in het Jappenkamp waar hij had gezeten. Iets waarvan Gerrie niet op de hoogte was. Willem geloofde haar niet en negeert haar sindsdien. ‘Ik heb er lang om gerouwd, maar als ik Willem nu tegen zou komen, schud ik hem de hand. Die ruzie ligt in het verleden en daar wil ik niet in blijven hangen. Vandaag en morgen is veel belangrijker. Dus ik hoop dat ik de kans krijg om Willem ooit weer de hand te schudden.'

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders