Sylvie's relatie met zakenman Charbel Aouad zou in oktober al zijn verbroken, maar het is zeker niet de eerste keer dat de zakenvrouw liefdesverdriet ervaart. Dit zijn de exen van Sylvie op een rijtje.

1997-1999: NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. 
2000: Tijdens de filmopnamen van Costa beleefde ze een kortstondige romance met acteur Tim Immers. 
2002: Een onenightstand met toenmalig Ajax-voetballer Zlatan Ibrahimovic.
Juni 2002-februari 2003: Toen Sylvie erachter kwam dat Derk getrouwd was, verbrak ze hun relatie.Maart 2003-december 2012:

Voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze in 2005 in het huwelijk trad.
Mei 2010: Tijdens haar huwelijk met Rafael bedroog ze hem met Let’s Dance-danspartner Christian Polanc. De affaire duurde twee maanden. 
September 2010: Gefluisterd werd dat Sylvie hartstochtelijke nachten doorbracht met Sébastien Jondeau, de bodyguard van Karl Lagerfeld. 
Sept.-december 2012: De drie maanden durende affaire met piloot Balasz Vajta leidde op oudejaarsdag 2012 tot de scheiding van Rafael en Sylvie.  
April-juli 2013: Guillaume Zarka, een zakenman uit Parijs. 
Juli 2013: Volgens insiders beleefde Sylvie een passionele nacht met de Amerikaanse R&B-zanger Robin Thicke, die daar zelf in een radioprogramma over pochte. 
Augustus 2013: Na een kortstondig liefdesavontuur met Jared Moore werd Sylvie door het naaktmodel gedumpt: ‘Ik ontmoette iemand anders.’ 
April 2014-september 2014: In Madrid ontmoette ze Luis Medina Y Abascal, graaf van Martín de Hoyos.September 2014-februari 2015:

Tijdens een verblijf in New York sloeg de vonk over tussen Sylvie en de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch.
Maart 2015-augustus 2015: Sylvie was smoorverliefd op de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, en heartbroken toen hij een eind aan hun romance maakte.
September 2015: Met de Duitse 
voetballer (van Juventus) Sami 
Khedira beleefde ze mooie momenten. 
Oktober 2015-oktober 2017: Afgelopen april bekroonde miljonair Charbel Aouad hun relatie met een verlovingsring. Vorige week werd bekend dat hun bruiloft is afgeblazen. De twee zouden echter al sinds oktober geen setje meer zijn.  

Lees het hele verhaal in Story 1.

Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.