Na de spannende cliffhanger waarbij we allemaal op het puntje van onze stoel zaten, hebben we lang moeten wachten om te weten wie de brand wel én niet zal overleven. In de nieuwe trailer wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht en krijgen we al helemaal zin in het nieuwe seizoen.

Lees ook: Slappe lach gegarandeerd: Bloopers GTST van afgelopen seizoen

Paniek

We zien in deze beelden Sjoerd in paniek rondlopen, omdat zowel Aysen als Rikki nog steeds in Boks ligt. Hij is er niet gerust op als de brandweermannen vertellen dat er echt niemand meer binnen is. Ook zien we hoe het verder gaat tussen Rik en Jos.. Voordat we echt weten wie de brand overleefd heeft zullen we helaas nog moeten wachten tot 4 september. Maar voor nu weten we toch nét weer wat meer.

Bekijk de trailer hier

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL | Bron: RTL

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders