Naakt daten kan bij het RTL4-programma Adam Zoekt Eva. Dit seizoen is Adam Zoekt Eva in een ander jasje gestoken:Adam Zoekt Eva VIPS. BN'ers wagen de stap om naakt hun ware liefde te vinden. De eerste drie BN'ers zijn gisteravond in RTL Boulevard bekend gemaakt. 
 
Namen 
De eerste naam is B-Brave bandlid Cassius Verbond. In de video van Adam Zoekt Eva zegt hij: "Liefde begint altijd met een eerste date en waarom niet puur natuur op een tropisch eiland." De tweede kandidaat kennen we allemaal nog van Oh Oh Cherso, Sterretje oftewel Tony: “Ik ben helemaal klaar voor de volgende uitdaging in mijn leven. En daarom doe ik mee aan het programma." De laatste naam is de bekende musicalactrice Chaira Borderslee: "Wat is er nu mooier om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de meest pure vorm? Dat is Adam Zoekt Eva." Zij zullen binnenkort op een onbewoond eiland in hun nakie naar de liefde van hun leven zoeken. 
 
Ware liefde 
"Ze doen allemaal mee omdat ze echt op zoek zijn naar een partner", vertelt Dennis Weening in RTL Boulevard. Dit seizoen neemt Dennis het stokje van Nicolette Kluijver over. De opnames starten namelijk binnenkort en Nicolette is dan nog herstellende.
"Er zijn BN'ers gevonden die het heel spannend en tof vonden om de uitdaging aan te gaan. Maar zij hebben er nog wel een nachtje over moeten slapen voor hun besluit vaststond. Het is natuurlijk niet zo maar wat. Ik vind het echt dapper dat ze het gaan doen want ze gaan echt volledig naakt. Uiteindelijk hebben we een hele leuke cast!", vertelt Dennis in Boulevard
 
Heleen van Royen 
Heleen van Royen past ervoor om deelnemer te zijn aan het naaktprogramma. Ze zegt in RTL Boulevard stellig: "nee". "Als je zelf foto's maakt heb je alles in de hand. Als ik iets laat zien dan kies ik zelf de hoek, de belichting. Alles." 
 
Vanavond worden de laatste drie kandidaten in RTL Boulevard bekend gemaakt. Dennis geeft alvast een hint: “Een Olympisch kampioene met vele medailles”. Zal het Inge de Bruijn zijn?
 
 

Have some faith ??

Een bericht gedeeld door Cassius Verbond ??? (@cassiusbond) op

 

Article continues after the ad
 

Is het al zomer?? @kiteboardschool

Een bericht gedeeld door Tony Star (@djtonystarnl) op

 

 

JA! Het is bekend gemaakt...ik doe mee aan Adam zoekt Eva VIPS!?

Een bericht gedeeld door Chaira Borderslee (@chaira_borderslee) op

 

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard