Yolanthe is nu al heel wat jaren gelukkig met Wesley en samen hebben ze ook zoontje Xess Xava. Toch gingen een aantal bekende mannen de profvoetballer voor. Met wie heeft Yolanthe een relatie gehad?

Lees ook: Dit zijn de exen van Bram Moszkowicz

Baas B.

Een grote verrassing in dit rijtje is toch wel haar romance met Baas B., oftewel Bart Zeilstra. Van 2005 tot 2007 waren de twee samen. Na hun breuk is Bart lange tijd kapot geweest van verdriet, maar nu is hij gelukkig met actrice Lotte Middendorp.

 

❤ #tbt #efteling #debaronisaanwatmijbetreftdan

Een bericht gedeeld door B A A S B (@baasb.officieel) op

Jan Smit

Ook heeft ze nog een relatie gehad met de Volendamse zanger Jan Smit. Het stel was van 2007 tot mei 2009 samen. Volgens de moeder van Jan, Gerda Smit, haalde Yolanthe het hele huis leeg na de breuk tussen haar en Jan Smit. Yolanthe ontkende dit bij Linda's Zomerweek vijf jaar later. Jan is ondertussen gelukkig met zijn Liza.

Marcel Antonisse (ANP)

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders & ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders