Talpa Network lanceert op 1 januari een nieuwe rubriek weerberichten op televisie, radio en online. Onder de naam Weer.nl, het eerder overgenomen platform van MeteoGroup, zijn de weerberichten te volgen. Dat heeft Talpa donderdag bekendgemaakt.

De televisie-uitzendingen zijn te zien op SBS6, gelijk na de vroege en late uitzending van Hart van Nederland. Amara Onwuka, Dennis Wilt en Laura van der Blij presenteren de weerberichten vanuit de studio in Hilversum. De weerberichten op zenders Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en Sky Radio worden ook vanaf 1 januari verzorgd door Weer.nl. Online verschijnen de weerberichten die op maat worden gemaakt voor alle provincies. Amara, Dennis en Laura waren nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe weer.

Article continues after the ad

Afscheid

Met het nieuwe weerprogramma wordt na 23 jaar afscheid genomen van Piet Paulusma. De Fries kreeg eerder dit jaar te horen dat zijn contract niet wordt verlengd. Piet presenteert zijn laatste weerbericht op SBS6 op 30 december. Vanaf 1 januari gaat hij aan de slag voor Omroep MAX.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.