Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering zangeres 
Anny Schilder (58).

Zou je iets aan je lichaam willen 
veranderen?

‘Ja, alles! Maar ik ga het niet doen. Als ik één ding zou moeten kiezen, dan wil ik wel strakkere billen. Ik loop overigens elke ochtend, zeven dagen per week, acht kilometer om mijn lijf zo goed mogelijk in shape te houden.’

Waar ben je trots op?

‘Dat ik mijn dochter en zoon helemaal alleen heb grootgebracht. En als ik kijk hoe ze nu in het leven staan, dan heb ik het niet eens zo slecht gedaan.’

Wat is je ondeugd?

‘Af en toe een sigaretje en een glaasje rosé. Ik voel me daar wel schuldig over. Maar het is ook zo lekker.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders