Op een latere leeftijd nog een kindje willen. Genoeg bekende Nederlanders die hier op hopen. Zo ook Sonja Silva en haar vriend Pyke Pos.

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Katja Schuurman en Freek

Geen geheim

Article continues after the ad

Sonja Silva maakt er geen geheim van dat ze nog een heel graag een kindje wil met haar grote liefde Pyke. Dertien jaar geleden beviel de ex-TMF-presentatrice van haar zoontje Damian.  Sonja had op dat moment een relatie met opnameleider Eddy Stuy, die ze op de set van televisieserie De Erfenis had ontmoet. Maar al na twee jaar was hun relatie over.

Trouwen, scheiden, trouwen, scheiden

In de jaren daarna trouwde Sonja met – en scheidde ook weer van – Dirk-Jan Leenen en Declan Vermaat. Van Declan raakte ze in 2012 zwanger, maar vlak voor haar huwelijksreis kreeg Sonja een miskraam. “Ik heb tijdens mijn huwelijksreis alleen maar gehuild.” Na de scheiding vond ze het ultieme geluk bij Pyke Pos, de man die had gezongen op haar laatste huwelijksfeest.

Hoop op baby

Het stel heeft de hoop op een baby gevestigd. “Pyke en ik hebben deze wens al heel lang”, vertelt Sonja. “Maar nu ik door een maagverkleining bijna vijftig kilo ben afgevallen, wil ik deze wens in vervulling laten gaan. In februari ben ik veertig geworden en we beseffen heel goed dat het voor ons de laatste kans is om samen een kindje te krijgen.”

Lees ook: Sonja Silva ontkent scheidingsgerucht

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story