Op een latere leeftijd nog een kindje willen. Genoeg bekende Nederlanders die hier op hopen. Zo ook Sonja Silva en haar vriend Pyke Pos.

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Katja Schuurman en Freek

Geen geheim

Sonja Silva maakt er geen geheim van dat ze nog een heel graag een kindje wil met haar grote liefde Pyke. Dertien jaar geleden beviel de ex-TMF-presentatrice van haar zoontje Damian.  Sonja had op dat moment een relatie met opnameleider Eddy Stuy, die ze op de set van televisieserie De Erfenis had ontmoet. Maar al na twee jaar was hun relatie over.

Trouwen, scheiden, trouwen, scheiden

In de jaren daarna trouwde Sonja met – en scheidde ook weer van – Dirk-Jan Leenen en Declan Vermaat. Van Declan raakte ze in 2012 zwanger, maar vlak voor haar huwelijksreis kreeg Sonja een miskraam. “Ik heb tijdens mijn huwelijksreis alleen maar gehuild.” Na de scheiding vond ze het ultieme geluk bij Pyke Pos, de man die had gezongen op haar laatste huwelijksfeest.

Hoop op baby

Het stel heeft de hoop op een baby gevestigd. “Pyke en ik hebben deze wens al heel lang”, vertelt Sonja. “Maar nu ik door een maagverkleining bijna vijftig kilo ben afgevallen, wil ik deze wens in vervulling laten gaan. In februari ben ik veertig geworden en we beseffen heel goed dat het voor ons de laatste kans is om samen een kindje te krijgen.”

Lees ook: Sonja Silva ontkent scheidingsgerucht

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders