Op een latere leeftijd nog een kindje. Genoeg bekende Nederlanders die hierop hopen. Zo ook Katja Schuurman en haar vriend Freek van Noortwijk.

Huisje, boompje, beestje

Met haar grote liefde Freek (28) wil Katja Schuurman (42) nog een kindje krijgen. Jarenlang dacht ze dat Sammie haar enige dochter zou blijven. Maar nu ze na haar scheiding van Thijs Römer het geluk vond bij de 28-jarige chef-kok, wil ze hun liefde bezegelen met nog een zoon of dochter.

Article continues after the ad

Bijzonder

Katja weet als geen ander hoe bijzonder het zal zijn als ze zwanger raakt. Een jaar voordat dochter Sammie, die in april 7 wordt, werd geboren, kreeg ze een miskraam. 

Huwelijk

Vorig jaar vroeg de chef-kok Katja ten huwelijk, een gebeurtenis die hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog zal plaatsvinden. De twee zouden graag willen dat Katja dan al zwanger is. Freek vertelde vorig jaar: “Ja, we willen heel graag kinderen. Natuurlijk is Katja iets ouder, maar ik voorzie geen problemen. Alles aan haar is jong, dus een zwangerschap zou moeten lukken. Al besef ik heel goed dat we daarmee niet te lang moeten wachten. Hopelijk is het ons gegund.”

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Amanda Beekman en Harrie Kolen, Trijntje Oosterhuis en Alvin Lewis, Sonja Silva en Pyke Pos, Anouk en vriend Dominique.