Op een latere leeftijd nog een kindje willen. Genoeg bekende Nederlanders die hier op hopen. Zo ook zangeres Anouk en haar vriend Dominique Schellekens. 

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Katja Schuurman en Freek

Zes kinderen

Problemen om zwanger te raken heeft zangeres Anouk nooit gekend. Vorig jaar juni beviel ze op 41-jarige leeftijd van haar zesde kindje, dochter Jelizah Rose. Voor haar ging een wens in vervulling. Al vrij snel nadat ze verliefd was geworden op de twintig jaar jongere basketballer Dominique Schellekens, wilde ze een kind van hem. 

'Nog een broertje of zusje?'

"Vroeger riep ik altijd dat ik zeven kinderen zou krijgen", vertelde Anouk. "Ik denk niet dat dat er nu nog in zit. Al wil Dominique graag nog een broertje of zusje voor Jelizah. Maar ik ben er nog niet over uit. Ik ben nu 41 jaar en dit was denk ik voor mij de laatste kans om moeder te worden." 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Katja Schuurman en Freek, Trijntje Oosterhuis en Alvin Lewis, Sonja Silva en Pyke Pos, Amanda Beekman en Harrie Kolen.

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders