Op een latere leeftijd nog een kindje. Genoeg bekende Nederlanders die hierop hopen. Zo ook Amanda Beekman en haar vriend Harrie Kolen.

'Baby meer dan welkom'

De 43-jarige ex-vrouw van Martijn Krabbé maakte er nooit een geheim van graag een baby te willen met haar nieuwe vriend Harrie Kolen. De vreugde was groot toen bleek dat ze op 40-jarige leeftijd in verwachting was van een dochtertje. Maar met 24 weken ging het mis. Dochter Jane bleek in de buik te zijn overleden. Het verdriet was heel groot, vooral omdat Amanda als geen ander besefte dat dit weleens de laatste kans op een kind van haar en Harrie kon zijn geweest. 

'Naam voor het kindje'

Toch weigerde ze om op te geven. "We willen heel graag samen nog een kindje krijgen", vertelde ze twee maanden na het drama. "Ik weet niet of het gaat lukken, maar de wens is er. Sterker: we hebben zelfs al een naam voor ons volgende kindje. Hij of zij is heel erg welkom." 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Katja Schuurman en Freek, Trijntje Oosterhuis en Alvin Lewis, Sonja Silva en Pyke Pos, Anouk en vriend Dominique.

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP