Roxeanne Hazes vertelde een tijd geleden voor het eerst over de nare ex-vriendjes die ze heeft gehad. Zo werd ze door één jongen ieder weekend geslagen. Gelukkig kent ze ook lieve jongens, zoals haar eerste vriend Enrico.

Roxeanne's eerste liefde

Roxeanne kreeg haar eerste relatie met jeugdliefde Enrico, maar dat begon haar na drieënhalf jaar te benauwen. ‘Ik kreeg steeds meer de behoefte om vrij te zijn,’ zei ze in Story. ‘Hij was enorm lief voor me. Ik had na het overlijden van mijn vader behoefte aan die arm om me heen. Enrico en ik waren echt maatjes. Maar uiteindelijk was het toch beter om te stoppen met de relatie. We zagen elkaar dag en nacht en kregen steeds vaker ruzie.’ 

Klik hier om een foto van Roxeanne en Enrico te bekijken.

Andere vriendjes

Vervolgens verloor ze haar hart aan Martijn. Die relatie liep eind 2010 op de klippen. Gelukkig was daar makelaar Nick van Delft om haar te troosten. Moeder Rachel verkondigde in Story dolblij te zijn met Nick. ‘Nick is een leuke en lieve jongen. In haar vorige relatie had ik niet zoveel vertrouwen. Toen Roxeanne mij vertelde dat ze het had uitgemaakt met Martijn, was dat voor mij een enorme opluchting. Als moeder wil je natuurlijk altijd het beste voor je dochter, maar ik zag allang dat Martijn niet de ware voor haar was. Ik heb er dan ook geen traan om gelaten toen het uit was.’ Met Nick hoopte Roxeanne de ware liefde te hebben gevonden, maar na vijf jaar strandde hun romance. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders