Sylvie Meis (40) is smoorverliefd! Story betrapte haar nieuwe liefde, de 29-jarige Nederlandse producer Bart Willemsen, bij haar thuis in Hamburg. Zal hij Sylvie, na alle liefdesdrama’s, wél blijvend geluk kunnen schenken?

Een scheiding, een verbroken verloving en tal van mislukte relaties. Het hart van Sylvie Meis heeft heel wat te verduren gehad. Maar sinds enkele weken straalt ze weer van geluk. Bart Willemsen is de ex van musicalster Nikki van Ostaijen, heeft geen auto, reist het liefst per trein én heeft Sylvie’s hart veroverd. De twee leerden elkaar kennen op de set van Misfit: een film over een meisje dat na een jarenlang verblijf in Amerika terugkeert naar Nederland.

Article continues after the ad

Klikte meteen

In 2017 was Misfit een groot succes in ons land en werd besloten een Duitse versie uit te brengen. Sylvie werd gevraagd om de rol te vertolken van de strenge conrector mevrouw Himmelmann. De opnames zijn begin oktober gestart. Bart was nauw betrokken bij de scènes die Sylvie moest spelen. ‘Het klikte meteen tussen Sylvie en Bart,’ vertelt een bron aan Story. ‘Ze waren de hele draaidag niet bij elkaar weg te slaan en wisselden al vrij snel telefoonnummers uit.’ Na een geslaagd eerste afspraakje volgden er nog meer dates in Amsterdam. Afgelopen weekend nodigde Sylvie haar nieuwe liefde voor het eerst uit bij háár thuis in Hamburg. Zij kwamen de woning niet uit.'

Lees het hele verhaal in Story en bekijk hier ook foto's van haar nieuwe vlam. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders