Wie eens wat meer in de achtergrond van de BN'ers duikt komt erachter dat velen van hen ook andere plannen hadden voor het sterrenleven op hun pad kwam. We nemen een kijkje bij de diploma's van verschillende BN'ers. 

Article continues after the ad

Victoria Koblenko

Deze van oorsprong Oekraïense presentatrice en actrice heeft twee universitaire diploma's behaald na het gymnasium. Ze studeerde Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit van Leiden. 

Barbara Barend

Sportjournaliste en presentatrice Barbara Barend speelde in haar jeugd voor het Nederlands damesvoetbaleftal onder de 15. Door een blessure moest zij stoppen en ging haar carrière een andere kant op. Ze is uiteindelijk weer in de sport beland, maar studeerde eerst nog bedrijfskunde aan de University of Texas San Antonip 

Wilfred Genee

Deze presentator van Voetbal Inside had een heel andere carrière kunnen hebben. Hij heeft namelijk een studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. 

Marco Borsato

Bij deze zanger moet je zijn voor taarten en allerhande broodjes. Marco rondde de vakschool voor Brood- en banketbakkers succesvol af. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10