Humberto Tan wordt de presentator van het nieuwe RTL-programma VTBL, de opvolger van Voetbal Inside. De eerste uitzending is zondag 20 januari op RTL 7, maakte Tan vrijdag bekend in Evers staat op.

RTL 7 raakte het voetbalprogramma Voetbal Inside dit jaar kwijt aan Veronica, omdat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een contract tekenden met Talpa. RTL behield de naam Voetbal Inside. Bij Veronica ging het trio verder onder de naam Veronica Inside.

Article continues after the ad

Analisten

De analisten in het nieuwe voetbalprogramma van RTL worden voormalig profvoetballers Theo Janssen en Jimmy Floyd Hasselbaink en zijn RTL-collega's Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles behandelt het laatste voetbalnieuws en blikt terug op de wedstrijden. Simon Zijlemans brengt het 'social news' dat voetballers over hun dagelijkse bezigheden delen.

RTL Late Night

Humberto Tan nam begin juni afscheid als presentator van RTL Late Night en presenteert sindsdien andere programma's, zoals Dance Dance Dance, de natuurquiz Het zijn net mensen en binnenkort Holland's Got Talent. Humberto vertelde Edwin Evers ook dat hij vrijdag een pilot opneemt van een nieuw programma met Jessica Villerius.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders