Het zijn onrustige tijden in Meerdijk. Vooral voor Sjors’ dochter Lana. Ze kan de gebeurtenissen van de afgelopen tijd moeilijk verwerken en denkt er daarom aan te vertrekken uit Goede Tijden, Slechte Tijden.

Jan Maes

Althans, dat blijkt volgens berichten uit de aflevering van volgende week dinsdag. Sinds ze heeft gezien dat Jan Maes is verdronken, zit ze niet lekker meer in haar vel en is de band met haar moeder steeds slechter geworden.

Logeren

Uit een gesprek in de aflevering van volgende week blijkt dat het meisje weg wil. Ze vindt dat haar moeder de laatste tijd is veranderd. Sjors stelt nog voor om in therapie te gaan, maar dan maakt Lana duidelijk dat ze weggaat uit Meerdijk en een tijdje bij haar opa en oma gaat logeren. Dat betekent dus dat  actrice Faye Bezemer binnenkort een tijdje niet meer te zien is in de soap.

Beeld: ANP | Libelle.nl

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP