Gordon en RTL lijken verschillende afleidingsmanoeuvres in te zetten om Nederland maar niet te laten raden met wie hij getrouwd is voor het programma Gordon gaat trouwen... maar met wie?. Nu lijkt er namelijk nóg meer bewijs te zijn dat Gordon en Rogier voor elkaar gekozen te hebben.

Gisteren liet Gordon op social media weten dat hij terug is van zijn huwelijksreis, maar nu is het Rogier die middels een filmpje vertelt dat hij weer terug in het land is! Zijn zongebruinde huid verraad dat hij een tijdje weg is geweest... met Gordon? Of is dit weer een manier om iedereen op het verkeerde been te zetten? Over iets meer dan een week weten we het antwoord.

 

Hallo allemaal, filmpje! 😉🛫✈️🛩🛬 #Schiphol #airport #homeagain #geland #nederland #amsterdam #Leiden

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

 

En weer veilig thuis en nu nog 9 dagen mijn gevoelens verbergen en de rest! Pfffff sterk zijn nu! #gordongaattrouwenmaarmetwie

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Beeld: ANP

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)