Onlangs vierden Natasja en René Froger hun zilveren huwelijksjubileum. Te midden van familie en vrienden keken ze in een bowlingzaal terug op 25 veelbewogen jaren met 'ups & downs'. Natasja vertelt openhartig over de fout die zij en René nooit meer zullen maken...

Lees ook: Frans Bauer en Mariska al 25 jaar bij elkaar

Zilveren huwelijk

Article continues after the ad

In de vijfentwintig jaar dat René en Natasja getrouwd zijn, hebben zij vele stormen weten te doorstaan. Natasja beseft hoe bijzonder het is dat zij hun zilveren huwelijksfeest hebben mogen vieren. "Iedereen weet dat René en ik onze problemen hebben gehad", vertelt Natasja aan Story. "Maar wie heeft dat niet in 25 jaar huwelijk?" Ze doelt op de periode na de geboorte van zoon Didier in 1997. René was druk met zijn carrière bezig, en Natasja verweet hem geen oog voor haar te hebben. Later bekende ze zelfs dat ze in die periode een affaire had. "Pas toen ik met een nekhernia in het ziekenhuis lag, beseften we beiden wat we aan het verliezen waren."

'Vrijheid gunnen'

"Achteraf is het ook logisch dat het een keer fout moest gaan. Dat hoort ook bij het leven. Je kunt geen waanzinnige pieken ervaren zonder dat je in het dal bent geweest. Maar je moet blijven praten met elkaar, dat is het allerbelangrijkste. En je moet je partner de vrijheid gunnen als die daar behoefte aan heeft", vertelt Natasja aan Story. 

Geheim voor goed huwelijk

Natasja en René lijken een geheim recept te hebben gevonden voor hun huwelijk. "We hebben allebei nog steeds een druk leven. Maar er gaat geen dag voorbij zonder dat René en ik ons momentje samen even pakken. Waar we dat vroeger nog weleens aan ons voorbij lieten gaan, doen we dat nu niet meer. Die fout maken we niet meer."

Nieuwsgierig naar het huwelijksfeest van de twee? Lees er alles over in de nieuwe Story. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story