Nog heel even wachten en dan kunnen we weer genieten van de bakkunsten van de thuisbakkers. Als jij ook al weken klaar bent voor het 'bakkers klaar, bakken maar!' van André van Duin, dan kun je hier alvast lezen wat je in het nieuwste seizoen kunt verwachten.

Op zondag 9 december keert het programma terug op de buis en extra leuk is dat we wat oude bekenden zullen terugzien in de eerste aflevering. Zij zullen Janny en Robèrt namelijk helpen om een selectie te maken uit de ruim 500 kandidaten. De opdracht? Het decoreren van een taart en het bakken van een heuse flamkuchen. 

Article continues after the ad

15 deelnemers

Anders dit jaar is dat er maar liefst 15 deelnemers zullen strijden om de titel. Voorafgaande jaren waren dat er slechts tien. Helaas vallen er al snel wat kandidaten af, waardoor het aantal in de baktent toch gelijk blijft. Slechts 10 bakkers mogen namelijk na de eerste aflevering hun schort omknopen. De deelnemers die de strijd aangaan zijn te zien in onderstaand filmpje. Kijk jij ook al zo uit naar het nieuwe seizoen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle, AD | Beeld: ANP