Niels en Rosanna kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Keer op keer vinden ze het spannend om hun relatie te testen, daarom doen ze wéér mee aan de ultieme relatietest.

Je leest het goed, het meest besproken koppel doet voor de derde keer mee aan Temptation Island.

Article continues after the ad

Drie keer is scheepsrecht

De twee zullen hun relatie nogmaals testen. Dat maken ze zelf bekend in een zogenoemde Q&A via Instagram Stories. 'Wanneer gaan jullie voor de derde keer meedoen aan Temptation Island?' 'Binnenkort!', zegt Rosanna. We zien het bekende koppel dus heel snel weer terug.

Trouwen

'We horen zo vaak van mensen. Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk. Het is wel mooi, voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fout geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja', aldus Rosanna tegen Shownieuws. 

Vieze dingen

Even een opfrisser van het geheugen. Niels en Rosanna deden in 2017 voor de eerste keer mee. Daarin zagen we hoe Rosanna 'vieze dingen' deed met Alex. Een jaar daarop was het Niels die 'buiten het boekje ging'. We zijn nu al benieuwd wat er deze keer zal gebeuren. Houden de twee het nu wél netjes? Wordt vervolgd...

Bron: Instagram Beeld: Freddy Koh (RTL)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.