Ik Vertrek-koppel Martien en Erica gaan opnieuw een uitdaging aan in Frankrijk: Chateau Meiland. Deze keer kunnen we alle ins en outs van het avontuur volgen in hun eigen realityserie op SBS6.

De twee vormen misschien wel het meest bekende Ik Vertrek-stel ooit. Ruim tien jaar na hun eerste emigratie naar Frankrijk durven ze het opnieuw aan. 'Over tien jaar doen we het niet meer, dus dit was het moment', vertelt Martien aan Shownieuws.

Article continues after the ad

Opnieuw getrouwd

Tijdens hun deelname aan de serie Ik Vertrek verhuisde het koppel naar Frankrijk om daar een bed & breakfast te gaan runnen. De relatie liep helaas stuk en ze keerden terug naar Nederland. Martien kondigde zijn coming-out aan en ook Erica vond een nieuwe liefde. Toch trouwde het stel in januari opnieuw nadat bleek dat niet zonder elkaar konden. Hoewel de relatie puur platonisch is, zijn ze klaar voor de volgende stap. En dat wordt met alle plezier gevolgd door de camera's van SBS6.

Reality-serie

In een interview vertelt Erica: 'Na Ik Vertrek is het bij mij altijd blijven kriebelen om het nog eens te proberen in Frankrijk. Het is zo’n bijzondere belevenis. Vooral omdat je leven een totaal andere invulling krijgt. Alles wat je ziet, meemaakt en de mensen die je ontmoet; dat maakt zoveel impact. Dat vergeet je de rest van je leven niet meer. In februari vertrekken we opnieuw om een chateau om te toveren tot een bed & breakfast.' Oudste dochter Montana blijft deze keer thuis en heeft de taak gekregen de winkel van haar ouders draaiende te houden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Telegraaf