nikkie de jager vroeger

Nikkie de Jager (26) is bekend geworden van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, waarop ze make-up video's deelt. Sinds haar deelname aan Wie is de Mol? in 2019 is Nikkie pas echt groot geworden bij het Nederlandse publiek, al helemaal toen ze dit jaar nog eens meedeed aan het jubileumseizoen van het programma. Maar hoe zag Nikkie de Jager er vroeger uit, toen ze net begonnen was met vloggen?

Wie is de Mol?-finalist en grote Mol-verdachte Nikkie de Jager plaatste in 2008 haar allereerste YouTube-video op haar kanaal NikkieTutorials. Inmiddels zijn we twaalf jaar verder, en heeft Nikkie er honderden video's en miljoenen fans bij. We doken het archief in om te zien hoe de beautyvlogger eruitzag toen ze nog onbekend was.

Dit was Nikkie de Jager vroeger

Uit haar video's wordt duidelijk dat Nikkie de Jager vroeger al heel goed wist hoe ze met make-up om moest gaan. De 26-jarige YouTuber plaatste haar eerste video toen ze nog maar veertien jaar oud was. Op de beelden zien we hoe Nikkie stap voor stap uitlegt hoe ze haar make-up aanbrengt. Het mag duidelijk zijn dat de beautyvlogger toen al veel talent had.

Article continues after the ad

Een paar jaar later begon ze ook te posten op Instagram, dat toen een gloednieuw medium was. Als we maar lang genoeg naar beneden scrollen op haar profiel, komen we foto's tegen van een jonge Nikkie. Onderstaande kiekjes komen uit 2012, toen ze achttien jaar oud was. Nikkie had toen platinablond haar en droeg nog veel minder make-up.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Nikkie de Jager in Wie is de Mol?

In 2019 deed Nikkie voor het eerst mee aan Wie is de Mol?. Ze moest het spel toen als tweede kandidaat verlaten. Anderhalf jaar later, in het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, kreeg de beautygoeroe een tweede kans, en die heeft ze heel goed benut. Zo staat Nikkie in de finale, samen met medekandidaten Tygo Gernandt en Jeroen Kijk in de Vegte. Gaat Nikkie het spel nu winnen, of is ze misschien zelf de Mol? We gaan het zien tijdens de finale van aankomende zaterdag 24 oktober.

Beeld: ANP, Instagram, YouTube

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.