Geraldine Kemper RTL

Geraldine Kemper plaats regelmatig leuke foto's op haar Instagram. Haar pagina staat vol met foto's van een mooie omgeving, haar vriendinnen of een selfie van de presentatrice zelf. Wie we niet zo vaak voorbij zien komen is haar zus. Tóch heeft Geraldine wel degelijk een keer een foto met haar zusje gedeeld. 

Belangrijke vrouwen

Tussen alle vrolijke vakantiefoto's van de presentatrice, staat namelijk heel stiekem een foto met haar zus. Op International Women's Day, afgelopen acht maart, plaatste Geraldine een prachtige foto van haar moeder en zus. 'Vandaag internationale vrouwendag. Laat je stem horen voor vrouwenrechten! ❤️  Een throwback naar 2015. Met de belangrijkste vrouwen in mn leven. Mama en mn zusje,' schrijft ze bij het plaatje waarop Sophie Kemper schittert.

Geraldine Kemper zus

In een aflevering van de podcast 'Effe Relativeren' van Kaj Gorgels vertelde Geraldine al openhartig over haar zusje, Sophie Kemper. De twee mogen dan zussen zijn, maar ze hebben beide een totaal ander karakter als we Geraldine mogen geloven. Ondanks dat zus Sophie dus geen leven in de schijnwerpers leidt, lijken ze blijkbaar wel op elkaar in doen en laten. Of ze ook op elkaar lijken qua uiterlijk, kan je hieronder zelf zien.

Article continues after the ad
 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vandaag internationale vrouwendag. Laat je stem horen voor vrouwenrechten! ❤️ Een throwback naar 2015. Met de belangrijkste vrouwen in mn leven. Mama en mn zusje @sophiekemperr

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

 

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kerst vieren met je familie❤️ @sophiekemperr @geraldine_kemper

Een bericht gedeeld door Jan en Geraldine (@jangeraldinefanpage) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Snuitjes❤️🥺 ————————————————— #GeraldineKemper

Een bericht gedeeld door Geraldine🌸 (@geraldinekemper.fan) op

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.