Ze heeft een lange tijd buiten de publiciteit kunnen blijven, maar daar is nu dan toch echt een einde aan gekomen. De kleindochter van John F. Kennedy en first lady Jackie, Rose Kennedy Schlossberg, is nu 29 jaar oud en bijna een exacte kopie van haar oma. En zo ziet ze eruit.

Rose is de dochter van de Amerikaanse ambassadeur in Japan, Caroline Kennedy, en kunstenaar Ed Schlossberg. Het is ons niet ontgaan dat ze als twee druppels water op haar oma Jackie Kennedy lijkt. Ze hebben dezelfde ogen, kleur haar en uitstraling.

Oordeel zelf:

Wie is Rose Kennedy Schlossberg?

Rose is vernoemd naar haar overgrootmoeder, de moeder van John F. Kennedy, en was de lieveling van haar oma Jackie. Rose heeft Engels gestudeerd aan Harvard en een master gedaan van het Interactive Telecommunications Program van Tisch School of the Arts. Momenteel werkt ze als actrice, maar ook op politiek vlak is ze heel actief. Ze doneerde aan Obama's campagne in 2008 en deed vrijwilligerswerk voor de campagne van democraat Alan Khazei voor de Amerikaanse senaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Getty

 

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP