Daphne Deckers en haar man Richard Krajicek staan bekend als bescheiden types, die niet pronken met hun miljoenen. Alleen in hun Spaanse droomvilla leiden ze een jetsetleven, al is Daphne daar uiteindelijk het liefst aan het schrijven...

Richard Krajicek (46) en Daphne Deckers (49) bewonen in Muiderberg een even fraai als ruim vrijstaand huis, maar het is geen protserige villa zoals bepaalde andere sterren bewonen. De tennislegende en successchrijfster proberen hun vergaarde rijkdom zo veel mogelijk uit beeld te houden. Na zijn indrukwekkende Wimbledon-zege in 1996 schoof het grote geld Richards kant op; volgens insiders zou hij een vermogen van meer dan tien miljoen euro opgebouwd hebben. Ook Daphne is miljonair, dankzij de meer dan twintig bestsellers die ze schreef. Dat de twee hun welvaart liever onder de pet houden, heeft niet alleen met bescheidenheid te maken, maar ook met de kringen waarin ze verkeren. Richard en Daphne zijn bijvoorbeeld huisvrienden van prins Floris en prinses Aimée.

Article continues after the ad

Marbella

Maar zodra Richard en Daphne aan de door hen geliefde Spaanse Costa del Sol zijn, stellen ze zich iets frivoler op. In Marbella, waar ’s zomers de allerrijksten der aarde vakantie vieren, bezitten ze een waar droompaleis in het natuur-gebied aan de voet van de berg La Concha. Daar lieten ze een huis bouwen dat van alle gemakken voorzien is: naast talloze slaapkamers en badkamers en terrassen met uitzicht tot aan Marokko, telt het daarnaast maar liefst twee zwembaden. Donker hout en shutters laten zien dat de villa volgens de laatste interieurtrends is ingericht. Het moet miljoenen hebben gekost: deze buurt, nabij het mondaine stadscentrum, is een van de duurste stadsdelen; er staan huizen te koop met een vraagprijs van boven de twintig miljoen euro.

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 31 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP