Volgend jaar betreden René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit weer het enorme podium van de ArenA. En dat doen ze helemaal in het roze! Pretty in Pink is namelijk het thema van de reeks Toppers-concerten in mei 2018.

Verkleedparties

De volgende Toppers-concerten worden één roze droom. De zangers hebben gisteravond in RTL Late Night bekend gemaakt dat roze het thema is. Volgens Gerard spelen de outfits een grote rol tijdens de concerten: "Mensen vinden het altijd heel leuk om zich aan te kleden. Mensen zijn er toch mee bezig van: nou, wat doe jij aan? Er worden zelfs hele verkleedparties thuis georganiseerd. Helemaal leuk". 

Circus

De zangers hebben zelf ook invloed op het Toppers-thema. "We hebben altijd ideeën over het thema. Die leggen we dan op tafel. Is dat niet leuk? Of dat? Dit jaar staat de kleur mij enorm aan. Ik had eerst het idee om een pyjamaparty ervan te maken, maar dat idee is afgekeurd. En Pirates of the Carribean leek me heel leuk als thema, maar ook dat gaat niet door", aldus Gerard. Dit jaar is besloten dat roze en circus centraal staan.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders