Anouk en rapper Kempi hebben vrijdagmiddag hun nieuwe lied No Love gelanceerd. Het Nederlandstalige nummer werd om 14.00 uur op YouTube geplaatst.

Het tweetal had de track eerder deze week al aangekondigd. Rapper Kempi vertelde op de site Nandoleaks in een interview met FunX-dj Fernando Halman dat hij moest huilen toen hij voor de eerste keer het nummer No Love hoorde.

Huilen

“Ik wilde altijd al een pokoe (een song) met Anouk maken”, vertelt Kempi. “Zij is een geniale artiest, echt next level.” Toen de zangeres het nummer No Love liet horen, ging de rapper kapot. “Ik moest huilen, ik ging daar op dat moment doorheen. Ik voelde het zo erg; het was alsof mijn ex tegen mij praatte.” De Helmonder doelt daarmee op de ex die hij in september 2017 bedreigde. Kempi werd in januari 2018 veroordeeld tot een celstraf.

Afzien

Toen Anouk merkte dat de tekst van het nummer zo confronterend was voor Kempi, wilde zij afzien van het uitbrengen van het lied. “Dat voelde als een klap in mijn gezicht, ik had mijn hart geleegd op die pokoe”, stelt de rapper nu. Uiteindelijk werd toch besloten de track uit te brengen, mede door tussenkomst van mensen van het hiphoplabel Top Notch die het nummer heel goed vonden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: ANP | Beeld: ANP

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders