Anouk en rapper Kempi hebben vrijdagmiddag hun nieuwe lied No Love gelanceerd. Het Nederlandstalige nummer werd om 14.00 uur op YouTube geplaatst.

Het tweetal had de track eerder deze week al aangekondigd. Rapper Kempi vertelde op de site Nandoleaks in een interview met FunX-dj Fernando Halman dat hij moest huilen toen hij voor de eerste keer het nummer No Love hoorde.

Huilen

“Ik wilde altijd al een pokoe (een song) met Anouk maken”, vertelt Kempi. “Zij is een geniale artiest, echt next level.” Toen de zangeres het nummer No Love liet horen, ging de rapper kapot. “Ik moest huilen, ik ging daar op dat moment doorheen. Ik voelde het zo erg; het was alsof mijn ex tegen mij praatte.” De Helmonder doelt daarmee op de ex die hij in september 2017 bedreigde. Kempi werd in januari 2018 veroordeeld tot een celstraf.

Afzien

Toen Anouk merkte dat de tekst van het nummer zo confronterend was voor Kempi, wilde zij afzien van het uitbrengen van het lied. “Dat voelde als een klap in mijn gezicht, ik had mijn hart geleegd op die pokoe”, stelt de rapper nu. Uiteindelijk werd toch besloten de track uit te brengen, mede door tussenkomst van mensen van het hiphoplabel Top Notch die het nummer heel goed vonden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: ANP | Beeld: ANP

Maar weinig mensen kennen Paul Verhoeven, die woensdag 80 jaar oud wordt, zo goed als biograaf Rob van Scheers. Al bijna drie decennia volgt de journalist de belangrijkste filmmaker die Nederland heeft voortgebracht en sprak met vrijwel alle mensen die ooit met Verhoeven samenwerkte.

'Er zijn twee soorten mensen in dit leven', stelt Van Scheers. 'De ene groep dat zijn jij en ik. De andere groep bestaat uit bevlogen makers die iets willen toevoegen aan de wereld. Tot die groep behoort Paul Verhoeven.'

Overslaan

Het feit dat de regisseur zijn verjaardag overslaat omdat hij op de set van zijn nieuwste film staat, het lesbische nonnenepos Bernedetta, is kenmerkend. 'De enige reden waarom iedereen er zo’n ding van maakt, is dat we het tientallig stelsel hanteren. Als we het twaalftallig stelsel zouden hanteren, zou er niets aan de hand zijn deze zomer', zo citeert de biograaf Verhoeven. 'Dat is Paul ten voeten uit.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Hoewel Yolanthe regelmatig kiekjes van zichzelf op Instagram post, is deze laatste variant er toch wel eentje voor in de boeken. De foto werd gemaakt bij een shoot in Los Angeles en wat ziet ze er prachtig uit!

Ook haar volgers zijn enthousiast. Een iemand merkt zelfs op: 'Je lijkt hier op de brunette versie van Pamela Anderson uit haar Baywatch-tijd.' Toch is er ook kritiek. Volgens sommige mensen zou ze namelijk 'al die make-up' en 'photoshop' niet nodig hebben. 'Zo veel make-up heb je niet nodig Yolanthe, je bent mooi van jezelf!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders