Het Franse avontuur van Martien Meiland en zijn bijzondere familie lijkt ‘fini’. Story ontdekte dat de Meilandjes terugkeren naar Nederland en in de Achterhoek een prachtig landgoed willen betrekken. In de prachtige woonomgeving weten ze het zeker: Martien Meiland wordt hun nieuwe dorpsgenoot!

Het succes van Martien Meiland en zijn familie kent geen grenzen. Precies een jaar geleden verruilden Martien, zijn vrouw Erica, hun dochter Maxime en haar dochtertje Claire (4) hun vertrouwde woonomgeving in Noordwijk in voor een bestaan in Frankrijk, waar ze in de buurt van Limoges hun bed & breakfast Chateau Marillaux begonnen en daarbij op de voet gevolgd werden in hun reallifesoap Chateau Meiland op SBS6.

Article continues after the ad

Doorslaand succes

Niemand kon toen nog bevroeden wat voor doorslaand succes Chateau Meiland zou worden! Er keken er wekelijks meer dan een miljoen mensen naar het tv-programma en als bekroning wonnen Martien en zijn familie vorig jaar de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Daarnaast presenteerde Martien eind vorig jaar het SBS6-programma Cash or Trash en was hij te zien in Ranking The Stars. Door de enorme populariteit van Martien en zijn familie zit hun Chateau Marillaux tot begin 2023 volgeboekt. Desondanks gonst het van de geruchten dat Martien zijn chateau wil verlaten.

Derde seizoen

Naar het nu lijkt, zullen Martien en zijn familie sneller dan verwacht terugkeren naar Nederland. ‘Binnen nu en drie maanden zal Chateau Marillaux voor een bedrag van meer dan één miljoen euro worden verkocht,’ weet een goed ingevoerde bron. ‘Martien, Erica, Maxime en Claire keren terug naar Nederland. Ze hebben voor ruim negen ton een landhuis in de Achterhoek (alle gegevens bekend bij Story – red.) gekocht. Het zou de bedoeling zijn dat er op SBS6 een derde tv-seizoen rond de Meilandjes komt, waarbij dit huis een rol speelt. Wellicht wordt het weer een bed & breakfast, maar het zou dit keer ook wat meer over hun eigen leven kunnen gaan.’

Welkom

Het landhuis, met daarnaast een tweede woning annex kantoor, dubbele garage en een comfortabel gastenverblijf met veranda, biedt veel privacy en ruimte. Als Story ter plekke poolshoogte neemt en een aantal dorpelingen benadert, is er volop enthousiasme te bemerken. ‘Ja, we hoorden inderdaad dat Martien Meiland hier met zijn familie komt wonen,’ vertelt een buurtbewoner. ‘Dat vinden we erg leuk. De Meilandjes zijn hier van harte welkom!’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.