Arno Kantelberg (54) ken je misschien al als deskundige bij RTL Boulevard of als hoofdredacteur van diverse bladen. Nu mag hij zichzelf ook Wie is de Mol-deelnemer noemen. Maar hoe ziet zijn privéleven er eigenlijk uit?

Arno is al jaren gelukkig met zijn vrouw. Veel deelt de journalist niet over zijn liefde. Een paar (oude) kiekjes op zijn Instagram-account verklappen haar bestaan. Ook praatte hij begin dit jaar over zijn grote liefde in de 'Over de Liefde' podcast van AD. Zijn vrouw had blijkbaar eerder een relatie met een voormalig collega. Toen hij haar een keer meenam naar kantoor was het raak. 'Je voelde meteen een bijna dierlijke aantrekkingskracht tussen ons. Ik denk als dat er niet is, het heel lastig wordt om het heel lang met elkaar vol te houden.'

De tekst gaat verder onder de posts. 

Kinderen

Wel deelt hij zo nu en dan een trots plaatje van zijn kids. Arno is - zoals hij in de eerste aflevering van Wie is de Mol ook al even benoemde - trotse vader. En wel van drie kinderen: twee zoons en een dochter. 

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de posts.

Carrière

Dan duiken we ook nog even kort in de carrière van deze stijlvolle journalist. Kantelberg is hoofdredacteur geweest van Esquire en National Georgraphic, maar is ook schrijver van 'way back' en 'De eenzame oorlog van Koos Tak'. Die laatste tv-comedy werd zelfs genomineerd voor Gouden Beeld Beste Comedy. Naast scenario's schreef hij ook boeken, waaronder de stijlbijbel 'Man op z'n Best'. Een succesvolle zakenman zou je Arno dus ook kunnen noemen. 

Bron: Cosmopolitan, Vriendin | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.