Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn dolgelukkig samen. Het acteurskoppel is binnenkort ook weer in het vierde seizoen van Nieuwe Buren te bewonderen. In de spotlights doen de twee het fantastisch, maar ze hebben ook een prachtig gezin samen. 

Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans kregen in korte tijd drie kinderen. In 2013 werd hun dochter Sophia geboren en in 2015 volgde de tweeling Kees en Boris. In de tussentijd waren Bracha en Daan verkast van hun bovenwoning in Amsterdam-Zuid naar een riant gezinshuis met tuin in Haarlem. Helaas delen de twee niet veel kiekjes van hun kinderen op social media, maar we hebben toch een héél zoete foto van Bracha en de tweeling gevonden.

Article continues after the ad

Moederschap

In Viva vertelde Bracha ooit dat het moederschap behoorlijk uitputtend is: ‘Weinig slaap doet niet veel goeds voor mijn humeur. En aangezien de tweeling nog steeds niet doorslaapt... Soms liggen we ’s nachts naast elkaar in bed te mopperen. Ga jij er maar even uit... Nee, ik ben net al geweest. Heel kinderachtig natuurlijk, maar ja, dat dóét slaapgebrek met je. Je krijgt een korter lontje, raakt sneller geïrriteerd. Toen de jongens er net waren, zaten we echt weleens tegen gekte aan. Weinig slaap, wel werken, het is niet altijd makkelijk. (...) Daan en ik proberen alles zo goed mogelijk te verdelen: ben ik druk met werk, dan is hij meer thuis bij de kinderen en andersom.’ 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders