Roxeanne Hazes vertelde onlangs voor het eerst over de nare ex-vriendjes die ze heeft gehad. Zo werd ze door één jongen ieder weekend geslagen. Gelukkig kent ze ook lieve jongens, zoals haar eerste vriend Enrico.

Roxeanne's eerste liefde

Roxeanne kreeg haar eerste relatie met jeugdliefde Enrico, maar dat begon haar na drieënhalf jaar te benauwen. ‘Ik kreeg steeds meer de behoefte om vrij te zijn,’ zei ze in Story. ‘Hij was enorm lief voor me. Ik had na het overlijden van mijn vader behoefte aan die arm om me heen. Enrico en ik waren echt maatjes. Maar uiteindelijk was het toch beter om te stoppen met de relatie. We zagen elkaar dag en nacht en kregen steeds vaker ruzie.’ 

Klik hier om een foto van Roxeanne en Enrico te bekijken.

Andere vriendjes

Vervolgens verloor ze haar hart aan Martijn. Die relatie liep eind 2010 op de klippen. Gelukkig was daar makelaar Nick van Delft om haar te troosten. Moeder Rachel verkondigde in Story dolblij te zijn met Nick. ‘Nick is een leuke en lieve jongen. In haar vorige relatie had ik niet zoveel vertrouwen. Toen Roxeanne mij vertelde dat ze het had uitgemaakt met Martijn, was dat voor mij een enorme opluchting. Als moeder wil je natuurlijk altijd het beste voor je dochter, maar ik zag allang dat Martijn niet de ware voor haar was. Ik heb er dan ook geen traan om gelaten toen het uit was.’ Met Nick hoopte Roxeanne de ware liefde te hebben gevonden, maar na vijf jaar strandde hun romance. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders